MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Közeleg a nemzetközi pályázatok beadási határideje

November 25-ig nyitott a jelentkezés az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Nemzetközi Piacra Lépést Támogató Alprogramjának három aktuális pályázatára. A nemzetközi jelenlétet ösztönző pályázatokra elkülönített keret összesen 115 millió forint.

Hatodik alkalommal írt ki pályázatot az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma külföldi – amibe a határon túli területek ezúttal sem értendők bele – koncertek, turnék és az ezekhez kapcsolódó promóció megvalósítására. Az elsősorban Európába, Észak-Amerikába és Ázsiába irányuló, 2020-ban megvalósuló produkciókra ebben az évben is 100 millió forint áll rendelkezésre, amelyből fellépésenként minimum 100 ezer, maximum pedig 450 ezer forint támogatás igényelhető.

Ugyancsak a Nemzetközi Piacra Lépést Támogató Alprogram részeként jelent meg két, a jövő évi nemzetközi showcase fesztiválokon való részvételt segítő pályázat. A már gyakorló, nemzetköz tapasztalatokkal rendelkező menedzserek ezúttal is három könnyűzenei vásárra történő utazáshoz kérhetnek támogatást, fejenként maximum 450 ezer forint értékben. Illetve ismét közzétette a Hangfoglaló Program Kollégiuma a nemzetközi tapasztalatokkal még nem rendelkező, de a téma iránt érdeklődő, „leendő” menedzsereknek szóló pályázatát, amiben három, a HOTS exportiroda által megjelölt showcase fesztiválon vehetnek részt a jelentkezők.

A pályázatok benyújtásának határideje november 25-e éjfél.
A felhívások teljes szövege elérhető az NKA honlapján ITT.


2019. november 22. 11:42

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA