MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Komplett dobfelszerelés olcsón? - Bemutatkozik a Natal DNA

Most kezdtél dobolni és szeretnél hangszert vásárolni? Zavar, hogy a legtöbb hangszerhez nincsenek cintányérok vagy lábgép, esetleg még állványok sem? Akkor a Natal DNA egy tökéletes választás lehet számodra.

Mielőtt jobban belemennénk, hogy miből is áll ez a kis hangszer le kell szögeznünk, hogy ez egy belépő kategóriát képviselő szett, úgyhogy nem kell tőle a világ, vezető stúdióinak soundját várni. Ennek ellenére még a gyári bőrökkel is sikerült egy viszonylag egészséges hangot kitekerni belőle.

Maguk a dobok 6 rétegű amerikai hársból készültek, és az általam kipróbált szett egy ezüst fóliát kapott (Egyébként a DNA négy féle fóliával elérhető: fekete, kék, ezüst és piros). A dobokon és az állványokon is megtalálható a Natal többi szériájáról már ismert nap logó. A lábdob fúrt így (az Arcadia-hoz hasonlóan) egy két villás tomtartó tartja a felső tomokat. Ez egy új konstrukció, amely kifejezetten ehhez a szériához készült. A két villa egy-egy erős műanyag gömbbe csatlakozik, ami lehetővé teszi a tomok fokozatmentes állítását. A szett tartalmaz egy egyenes és egy lábcin állványt. Mindkét állvány duplalábas, de természetesen nem olyan vastag, mint az Arcadia vagy az Original series állványai. A pergő állvány egy széthajtható felső résszel rendelkező duplalábas állvány. Egy szimplaláncos lábgépet is rejt a doboz, ami meglepően jól működik. Természetesen itt is megtalálható a brand ismert motívuma. Gyárilag egyrétegű bevonat nélküli tejbőröket kapunk az összes dobra. Tartozék még egy dobszék, egy pár dobverő, egy dobkulcs és egy szett cintányér (14” lábcin és 16”crash).

A DNA a következő konfigurációkban érhető el:

Ez a hangszer tökéletes választás lehet kezdő dobosok számára, hiszen elérhető áron egy teljes felszerelés ütheti a markukat, így minden adott, hogy a kicsomagolás és az összeszerelés után már dobolhassanak is. A bőrök és a cintányérok természetesen nem fogják évekig bírni viszont addig tökéletesek, amíg az ember szerelmes lesz a dobolásba utána pedig úgyis miden megtakarítását hangszerekre fogja költeni :)


2019. szeptember 24. 15:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA