MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KÉT ÚJ AUDIO INTERFÉSZ KÁRTYA A YAMAHA RIVAGE PM SZÉRIÁHOZ

A Yamaha RIVAGE PM szériás keverőpultokhoz két vadonatúj audio interfész kártya jelent meg.

Az egyik a HY144-D-SRC kártya, ami 144-ki- és 144-bemenetet tud kezelni Dante csatornán. Az eltérés az előző Dante kártyához képest, hogy ennél a típusnál a kártyára van integrálva a mintavétel-konverzió, ami lehetővé teszi eltérő mintavételi sebességű eszközök összekapcsolását. A második kártya típus a HY128-MD, ami egy 128 be- illetve 128 kijáratú MADI interfész kártya, ami MADI eszközök csatlakoztatását biztosítja.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0607_50_hy144-d-src_hy128-md.jsp


Yamaha
A Yamaha-t 1887-ben alapították Japánban. A kezdetben zongorákat gyártó vállalat napjainkban már nem csak a hangszereket és audiovizuális eszközöket gyárt, hanem az információtechnológia, a médiaszolgáltatások területén és a gépjárműiparban is tevékenykedik.  
A Yamaha audiovizuális eszközei között digitális és analóg keverőpultokat, stageboxokat, stúdiómonitorokat, erősítőket és különböző hangsugárzókat találunk. 

A kezdeti sikerek megmaradtak, a Yamaha napjainkban is a világ egyik legkedveltebb hangszergyártója, és ezen túlmenően - egyedülálló hagyományainak és folyamatosan fejlődő technikai tudásának köszönhetően - ma már elképesztően széles audiovizuális termékskálát is magáénak tudhat.

A Yamaha professzionális audio eszközeit 2006 óta forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.yamahaproaudio.com


 

2018. augusztus 3. 07:31

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA