MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KATANA-MINI GITÁRERŐSÍTŐ

Elemekkel is használható, hordozható erősítő csúcsminőségű hangzással és játékérzettel. A BOSS örömmel mutatja be a Katana-Mini-t, a népszerű Katana gitárerősítő sorozat legújabb tagját. 2016-os bemutatkozásuk óta a Katana erősítők rengeteg elismerést gyűjtöttek be első osztályú hangjuknak, autentikus csöves játékérzetüknek, beépített effektjeiknek és árfekvésüknek köszönhetően. Az elemekkel is használható, hordozható és mérsékelt árfekvésű Katana-Mini-vel most mindenki számára elérhetővé válik a fajsúlyos Katana hangzás, legyen szó otthoni hobbi zenélésről, utazásról vagy felvételkészítésről.   

A Katana-Mini multi-stage analóg gain áramköre rendkívül kifejező hangszínek megszólaltatására képes. A Waza erősítőktől örökölt Brown beállítás azt a tökéletes high-gain hangzást nyújtja, amelyet világklasszis rock gitárosok keresnek. A Crunch beállítás torzítása a rock kíséretekhez vagy blues szólókhoz ideális, a Clean beállítással pedig ragyogó, élénk és rendkívül dinamikus gitárhangot élvezhetünk. Egy analóg 3-sávos EQ is helyt kapott az erősítőben a hangzás megformálásához, valamint egy „szalagos” delay a téreffektezéshez.  

Kis mérete ellenére a BOSS széleskörű koncepciójának köszönhető a Katana-Mini telt és gazdag hangzása. Az erősítő súlya kevesebb mint 1360g, így asztalon vagy polcon is könnyen elhelyezhető. Az erősítő kényelmes fogantyúja és elemes tápellátása minden szituációban megkönnyíti a használatot, legyen szó a házon belüli mozgatásról vagy utazásról.

A Katana-Mini erősítő Phones/Rec kimenete hangfal szimulációt alkalmaz, ami csiszolt hangzást eredményez a csendes gyakorláshoz vagy felvételkészítéshez. Sőt, egy Aux In aljzat is rendelkezésre áll a jammeléshez, okostelefonról vagy más audió lejátszóról érkező zenékkel.       

A KATANA-Mini használatával kapcsolatos további információk: http://hu.boss.info/products/katana-mini/

A BOSS-ról

A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója.Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com weboldal vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2017. július 6. 12:52

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA