MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JUNO-DS76 SZINTETIZÁTOR

Új 76-billentyűs JUNO-DS modell még több lehetőséggel a kreativitás kibontakoztatásához, szintetizátort és orgonát használók számára. A Roland örömmel mutatja be a JUNO-DS76 hangszert, a népszerű JUNO-DS szintetizátor-sorozat legújabb tagját. Mint minden JUNO-DS modell, a JUNO-DS76 is egy könnyű súlyú hangszer az egyszerű szállítás érdekében, rengeteg profi hangszínt tartalmaz minden zenei műfajhoz és elemekkel is működtethető a mobilitás érdekében. 76-billentyűs szintetizátor-mechanikájával a JUNO-DS76 ideális választás mindazok számára, akik még több Split beállítást szeretnének használni a billentyűzeten.

Egyszerű kezelhetőségével és könnyű súlyával ez az új generációs hangszer tökéletesen kiszolgálja a céltudatos zenekarok igényeit. A könnyített, mégis masszív konstrukció leegyszerűsíti a hangszer pakolását és összeállítását, így soha nem terelődik el a figyelem a zenéről. A sokszínű funkció között szerepelnek azonnal használható hangszínek, beépített padok az audiolejátszáshoz, egy pattern-szekvenszer saját dalok létrehozásához és sok más lehetőség a kreatív zenélés átfogó támogatásához.

A főleg orgona-, szintetizátor- és egyéb hangszíneket használó billentyűsök számára a megnövelt billentyűzet még több kényelmet kínál, amikor különböző hangszínek használatára van szükség a felső és alsó hangtartományban. Egy általános szintetizátorhoz képest a billentyűk kissé hosszabbak, ezáltal minden ponton leütve ugyanazt a kiegyenlített játékérzetet nyújtják. A hangszer súlya mindössze 6.9 kg, így sokkal egyszerűbben hordozható egy tipikus 76-billentyűs szintetizátorral összehasonlítva.

Az új JUNO-DS76 a sorozat korábbi két modelljét követi. A 61-billentyűs, szintetizátor-mechanikás JUNO-DS61 minden fontos JUNO-DS tulajdonságot magába foglal, egyszerűen hordozható formában a folyton mozgásban lévő zenészek számára. A 88 súlyozott billentyűs JUNO-DS88 kiváló megoldás a zongorához szokott zenészek vagy zongorázni tanuló növendékek számára. A progresszív kalapácsmechanikás Ivory Feel-G billentyűzettel ellátott JUNO-DS88 zongorahangszíneit autentikus zongorabillentéssel lehet megszólaltatni, miközben a hangszer súlya sem növekszik jelentősen, ami egyszerűsíti a szállítást és mozgatást.

A JUNO-DS76 hangszerrel és a teljes JUNO-DS sorozattal kapcsolatos részletek: Roland.com.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu/ oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. szeptember 18. 17:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA