MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JC-22 Jazz Chorus Gitárerősítő

LEGENDÁS HANGZÁS OTTHONI HASZNÁLATRA. A JC-22 Jazz Chorus a Roland klasszikus JC Clean hangzást kelti életre a híres Dimensional Space Chorus effekttel együtt, ebben az otthoni használatra tervezett, kompakt erősítőben. A népszerű JC-40 minden alapvető tulajdonságával felvértezve, ez a kisméretű, sokoldalú gitárerősítő stúdióban és kisebb előadásokon is megállja a helyét. A beépített Chorus effekt mellett egy csúcsminőségű Reverb is része az erősítőnek, az előlapon található bemeneten keresztül pedig multi-effektek és kispedálok csatlakoztatása is lehetséges. A legendás JC hangzás most elérhetőbb, mint valaha, hiszen ez a kompakt erősítő minden tekintetben felveszi a versenyt nagyobb testvéreivel.

Ikonikus JC Clean hangzás és beépített effektek
A Roland JC sorozat erősítői a mai napig viszonyítási pontot jelentenek a tiszta hangzású erősítők körében. A JC-22 most ezt az autentikus hangzást kelti életre egy könnyű súlyú, kompakt erősítő formájában. Két független erősítő és egyedi tervezésű hangszórók biztosítják a nagyobb JC erősítőktől megszokott, hiteles Clean hangzását, miközben a Roland védjegyeként számon tartott Dimensional Space Chorus effekt lenyűgöző 3D-s hangzással tölti meg a teret. Az erősítő rendelkezik egy független, kiváló minőségű Reverb effekttel is, amely szintén igazi sztereó hangzással szólal meg.

A tökéletes otthoni erősítő
Az otthoni játékhoz és gyakorláshoz nincs megfelelőbb erősítő, mint a JC-22. A klasszikus Clean hangzás ideális alapot nyújt minden kispedál típus számára, de sztereó effektek csatlakoztatása is lehetséges a hangzásban rejlő lehetőségek bővítéséhez. A JC-22 tökéletes összhangban működik sztereó Delay, Reverb és modulációs pedálokkal, valamint olyan bonyolultabb készülékekkel is, amelyek erősítő modellezést, milti-effekteket vagy szintetizátor hangszíneket használnak.

Csatlakoztatás és vezérlés
A JC-22 hátlapján található aljzatok számos csatlakoztatási lehetőséget kínálnak. Az effekt hurok lehetővé teszi sztereó és monó effektek csatlakoztatását, kiválasztható soros vagy párhuzamos kapcsolással. A Line Out aljzatokon keresztül közvetlenül csatlakoztatható egy keverő pult vagy felvevő, a fejhallgató aljzat használata pedig automatikusan kikapcsolja a beépített hangszórókat a csendes gyakorláshoz. Az erősítő külső lábkapcsolók csatlakoztatását is támogatja a JC-22 Chorus és Reverb effektjeinek ki/bekapcsolásához a játék közben.

A JC-22-vel kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. április 7. 10:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA