MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ISE 2018 – BSS Audio DCP-555 – Új nagytudású konferenciaprocesszor érkezett!

Új BSS fejlesztésű DSP konferenciákhoz, értekezletekhez legendás hangminőséggel, teljes mértékben leegyszerűsített beállítással és VoIP támogatással.

A 2018-as amszterdami ISE kiállításon mutatkozott be a Harman Professional csoportba tartozó – a világ egyik vezetők hálózati audió gyártója - a BSS Audio új digitális konferenciaprocesszora a DCP-555. Egy olyan intelligens megoldás, melyet kifejezetten webes, illetve audiókonferenciákhoz fejlesztettek ki. Tervezésekor a BSS immáron több mint 40 évre visszanyúló tapasztalatait és az intelligens hangrendszerek terén szerzett innovációit használták fel, melynek eredménye egy sablon alapú megoldás, mely minden teremben megállja a helyét, legyen szó konferenciákról, tanácskozásokról vagy egy egyszerű értekezletről.

A DCP-555  egy olyan mindent átfogó megoldás akár nagyobb méretű konferenciákhoz is, mely az iparág vezető jelfeldolgozási technológiai megoldásait tartalmazza, beleértve a mikrofonok automatikus keverését, PC-ről, vagy bármilyen más audió jelforrásból történő bejátszási lehetőséget, vagy az integrált akusztikus visszahang kioltó algoritmust, melynek köszönhetően minden egyes megbeszélés tiszta és érthető lesz. A több forrásból érkező mikrofonok jelei összesíthetők egyetlen kimenetre, illetve USB átvitelre is optimalizáltak, így teljes mértékben megfelel a webkonferenciák követelményeinek például egy AMX Acendo Core vagy BYOD (hozott) eszközzel kiegészítve. Az integrált VoIP csatlakozási lehetőségen keresztül a termet különálló IP telefon alkalmazása nélkül is alkalmassá tehetjük audiókonferenciák lebonyolítására.

„A BSS Audio intelligens jelfeldolgozó megoldásai híresek a kiváló hangminőségről, és a továbbfejlesztett képességeikről.” – mondta Paul Krizan, a Harman Professional Corporate Solutions menedzsere. „A DCP-555 ugyanezt a minőséget hozta el egy sablon-alapú programozási felülettel, melyen keresztül minden informatikai menedzser, rendszertelepítő könnyedén beállíthatja a rendszert, és akár termek százait vagy ezreit kapcsolhatja hozzá a vállalati konferenciarendszerhez. A konfiguráció egy webes felületen keresztül történik külső szoftver igénybevétele nélkül, gyakorlatilag bármilyen ugyanazon a hálózaton lévő eszközről.”

A DCP-555 akár négy termet is támogat egyidejű kétirányú VoIP csatlakozással, valamint számos integrált I/o lehetőséggel: AES67, BLU-Link, USB és analóg 16 be 8 ki kártyákkal. Ezek révén bármilyen más Harman agy egyéb gyártó külső eszköze csatlakoztatható, és a szintén integrált GPIO relékkel tovább egyszerűsíthető a vezérlés.

A még magasabb fokú HARMAN integráció jegyében a DCP-555 előre mentett gyári beállításokat is tartalmaz AKG mikrofonokhoz, illetve JBL hangfalakhoz, egyszerűsített IT-alapú konfigurációs felületen keresztül. Ha AMX SVSI hálózati AV megoldással együtt használjuk akkor encoder szinkronizációra is lehetőég nyílik, hogy a hangi és képi információ tökéletes összehangban jussanak el rendeltetési helyükre további manuális beavatkozás nélkül.

„A BSS DCP-555 tökéletes példa arra, hogy a Harman mi mindent tud nyújtani nagyvállalati, oktatási, illetve kormányzati megrendelői részére.” – mondta Shaun Robinson, A Harman Professional Corporate, Education, Government Customer Solutions alelnöke. ”Segítségével, az iparág vezető jelfeldolgozási technológiája válik elérhetővé, és teljesen testre szabhatóvá kifejezetten konferencia-alkalmazások számára. Ráadásul mostantól extrém könnyedén integrálhatóvá akár teljesen Harman felépítésű rendszerbe is. Egy mindent átfogó megoldást kínálva ezáltal, mely drasztikusan lecsökkenti a telepítésre és beállításra szánt időt, valamint a potenciális hibalehetőségek számát a programozás során, miközben prémium minőségű hangot szolgáltat.”


A BSS DCP-555 2018. májustól kapható.

Részletek a weboldalon:
https://bssaudio.com/products/dcp-555

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. március 2. 15:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA