MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Irányítsd a zenéd – YAMAHA GENOS

Üdvözöljük a digitális munkaállomások új világában. A Genos újraértelmezi a munkaállomásokról alkotott hangot, kivitelezést és felhasználói élményt. Hangstúdióban, színpadon vagy otthonában a Genos egy olyan inspiráló hangszer, mely az új generációs zenészek munkáját is nagymértékben segíti.

Professzionálisan, könnyedén

A Genos hangszerrel könnyen komponálhat és készíthet zenét. A könnyen elérhető kreatív hangszínpaletta ideális, inspiráló környezetet biztosít kreatív zenei gondolatai kibontakozásához. A Genos nem csak tökéletes hangszer zenéléshez és kedvenc zenéi hallgatásához, hanem olyan eszköz is, mely tökéletes társa lehet komponáláskor, otthonában, színpadon vagy stúdióban.

■ Könnyűnavigációésintuitívérintőképernyő Zenészeknek tervezett, a Genos nagy és színes érintőképernyőjével és intuitív kezelőfelüle- tével könnyen és gyorsan dolgozhat. A Live Control segítségével hozzon létre új hangszíneket úgy, ahogyan még sohasem tudott: A Genos 9 tolópotméterrel, 6 forgópotméterrel és 7 programozható kapcsolóval rendelkezik!

■ Akreatívmunkafolyamathozegyszerűkezelőfelület A Genos tervezésekor a kreatív munkafolyamat biztosítása volt az egyik legfontosabb. Találja meg gyorsan és közvetlen a keresett hangszíneket és funkciókat. A kijelzőn fontos informá- ciókat láthat, a másodlagos kijelzőn csak a Live Control funkciói jelennek meg.

■ Könnyűtárolás,korlátlanhelykreatívitásának Közel 60GB SSD memóriával, a Genos tökéletes otthonába kreatív gondolatainak kibontakoz- tatásához. A 2GB beépített memória lehetővé teszi, hogy a Genos hangszert igényei növeke- désével bővítse, a 3 x USB csatlakozók segítségével bárhová magával viheti adatait.

■ Professzionális,lélegzetelállítóhangszínek,páratlanrealizmussal 1700 exclusive Yamaha hangszín, új ×Revo!. A dob technológiát és az 550 stílust kiegészítik az óriási méretű arpeggio könyvtár, és a kibővített Multi Padok. Az extrém DSP erő lehetővé teszi az eddig még sohasem tapasztalt játékérzetet.

■ Továbbijátékérzetérttovábbifunkciók A Genos sok új érdekes funkcióval rendelkezik. A Live Control a joystick-al együtt valós időben képes hozzáférést biztosítani a hangszínekhez, hangmagassághoz és a modulációs beállítá- sokhoz. Az új Playlist funkció, különösen élő zenéléskor, adatai rendezését, hozzáférését segíti, a két dal lejátszó támogatja a MIDI és Audió fájlok lejátszását és a két formátum közötti átúsztatás is lehetséges, sőt a hangszer képes az MP3 fájlok dalszövegeit is felismerni.

■ Professzionáliskimenet A kiváló minőségű kimenet fontos szerepet játszik a hangszínek hangszórókon keresztül tör- ténő megszólaltatásakor. A stúdió munkához a hangminőséget a továbbfejlesztett D/A átala- kítók és az új digitális kimenet biztosítja, továbbá a hangszer támogatja a kondenzátor mikrofon csatlakozását is fantom táppal.

■ Kompatibilitás&bővíthetőség Az impresszív kompatibilitásnak köszönhetően korábbi Yamaha hangszerről Genos hang- szerre az átállás rendkívül egyszerű. Beépített WIFI és a Songbook+ alkalmazás különleges két-utas kommunikációt biztosít élő zenélés és zenei adatok rendezése során. Továbbá, a később megjelenő új YEM verzió támogatni fogja a fejletebb WAV szerkesztést.
A digitális munkaállomások fejlődéséről további információkat a Genos brosúrában találhat.


2017. október 31. 10:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA