MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Instant Konnect

Felértékelődtek az instant megoldások. Míg apáink kényszerből, és valljuk be szakmai kihívásból is mindent szigszallag-kalapács-szög szentháromságból vezettek le, addig a mai generáció kényelemből, és természetesen a mélyebb szakmai ismeretek hiányából fakadóan is a kész megoldásokat részesítik előnyben. Ezt kínálja a KORG is: instant Konnect.

A KONNECT egy hordozható all-in-one sztereó PA rendszer, amely komplett megoldást kínál mind a hangzás, mind a kényelem érdekében. Ez egy olyan egység, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van az előadásokhoz, a DJ-zéshez, a háttérzenéhez vagy a MC-hez. Bármilyen helyzetben: élő műsorok, bulik, táncstúdiók, kiállítások, szemináriumok vagy akár prezentációk esetén is könnyen használhatóak.

Kimagasló teljesítmény

A KONNECT kompakt hangsugárzó páratlan teljesítményt nyújt mind a magas, mind pedig a mély tartományban. Ugyanakkor a KONNECT olyan kényelmet is magába foglal, mint például a vezeték nélküli vezérlés támogatása okostelefonról vagy táblagépéről. A Konnect App egyszerűen értelmezhető és működtethető kezelői felületet kínál, az instant EQ-beállítások gazdag választéka bármely forrás esetén garantálja a gyors és egyszerű beállításokat (VOICING funkció).

A KONNECT funkciók olyan lenyűgözően erőteljes hangokat tartalmaznak, amelyek meghaladják a készülék kategóriáját. 6,5 inches mélysugárzóval és két magassugárzóval ellátva összesen 180W teljesítményt biztosít. A basszreflexes kialakítás gazdag, erős mélysugárzást garantál.

Egyszerű működés, amit bárki megért

A világos és tömör kezelőpanel elrendezés mellett minden funkció egy gombnak vagy kapcsolónak felel meg. A KONNECT  olyan felületet mutat, amely még a nem zenészek számára is intuitív. Négy bemeneti csatorna található: az első kettő mikrofonhoz / hangforráshoz és hangszerhez, a második kettő pedig vonalszintű sztereó bemenet két csatornája. Minden csatorna önálló hangerőszabályzóval van ellátva.

Instant megoldások

A KONNECT VOICING funkció ötféle előre beállított hangzást kínál: a MUSIC erőteljes zenei hangzást ad, a MALE VOCAL és a FEMALE VOCAL a férfi / női vokálra ill. beszédre van optimalizálva, az ELECTRIC GUITAR és az ACOUSTIC GUITAR remek gitár hangot eredményez. A dedikált KONNECT alkalmazás használatával választhat még 17 típusú instant beállítás közül, köztük a BASS GUITAR és a KEYBOARD. Ezeket a VOICING beállításokat finomíthatjuk a beépített öt sávos parametrikus EQ-val. A 3-4-es csatornán Bluetooth segítségével vezeték nélkül is játszhatunk zenét okostelefonunkról.

A hordozható KONNECT egyszerű módja a nagyszerű hangzásnak bárhol és bármikor.

©Hermann János
Audmax Kft


2018. május 19. 15:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA