MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ingyenes szoftverfrissítés GT-1000 gitáreffekt-processzorhoz

A BOSS örömmel mutatja be vadonatúj, funkciókban gazdag szoftverfrissítését a GT-1000 gitáreffekt-processzorhoz. A minden GT-1000 felhasználó számára ingyenes Version 3 frissítés három AIRD basszus preamp típussal, valamint dedikált effektek széles választékával támogatja a basszusgitárokat. A hozzáadott Manual és Pedalboard módokkal még több opció áll rendelkezésre az effektek valós idejű vezérléséhez. Továbbá a GT-1000 AIRD Output Select könyvtár 13 új beállítási lehetőséget kínál erősítőrendszerek széles skálájának optimalizált illesztéséhez.

A csúcsmodell GT-1000 számos elismerést szerzett szerte a világon, ami páratlan hangzásának és játékérzetének, rengeteg effektjének, sokoldalú valós idejű vezérelhetőségének és utazáshoz tervezett méretének köszönhető. Kiváló tulajdonságai között szerepel a nagy teljesítményű DSP „motor”, a 32-bites AD/DA átalakító, a 32-bites lebegőpontos processzálás és a 96 kHz-es mintavételezési frekvencia, valamint a Patch-ek vezeték nélküli szerkesztése a beépített Bluetooth®  és egy dedikált alkalmazás segítségével. A GT-1000 platform tovább halad a firmware-fejlesztés útján a felhasználók visszajelzései és kívánságai alapján átgondolt és hozzáadott új tulajdonságokkal és funkciókkal.

Kiváló erősítőivel, effektjeivel, kompakt méretével és DI képességeivel a BOSS GT-10B processzor hosszú ideig a kreatív basszusgitárosok kedvence volt. A Version 3 frissítés basszusgitárra fókuszált tulajdonságaival a GT-1000 minden támogatás megad a mai modern basszusgitárosok számára, továbbfejlesztett hangminőséggel, rendkívül rugalmas funkciókkal és még kompaktabb mérettel. Három AIRD basszus preamp áll rendelkezésre az alaphangzás megformálásához, majd ezután nyolc különböző overdrive/distortion effekttel színezhető és erősíthető tovább a gitárhang. Egy MDP basszuskompresszor is kéznél van, továbbá Chorus, Flanger, Touch Wah és sok más effekttípus, kifejezetten a basszusgitárhoz hangolva.

A GT-1000 Version 3 új lábkapcsoló módjai még több vezérlési lehetőséget kínálnak a színpadon és stúdióban egyaránt. A korábbi GT processzorokban is megtalálható, népszerű Manual módban bármelyik effekt on/off elérése beállítható egy másodlagos szinten, így egy lábkapcsoló kijelölésével is egyszerűen válthatunk ezek között. A vadonatúj Pedalboard mód a kispedálokhoz hasonló, még közvetlenebb megközelítést használ, olyan dinamikus effektkiosztással, amely kívül esik a normál patch-struktúrán és mindig készen áll a használatra, ha szükséges.

A GT-1000 egyik leghatékonyabb előnye az AIRD Output Select funkció, amely képes fenntartani a kiváló hangzást bármilyen csatlakoztatott készülékkel, beleértve egy általános erősítőbemenetet, effekt Return bemenetet, keverőerősítőt vagy felvevő interfészt. A Verzió 3-as frissítés 11 gitáralapú AIRD Output Select beállítást ad hozzá a GT-1000-es meglévő kollekciójához, plusz 2 típust az új AIRD basszus előerősítőkhöz.

A GT-1000 Version 3 frissítés ingyenesen tölthető le, majd telepíthető a GT-1000 processzorra egy USB-n keresztül csatlakoztatott Mac vagy Windows számítógépről.

További információkért, látogassa meg a www.boss.info/hu weboldalt.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2019. május 20. 18:24

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA