MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ID-AL Event VideoPlayer

Az ID-AL EVP380 kifejezetten a mai látvány és hang projectek követelményeinek kiszolgálására tervezett készülék, videó, hang, fény, mozgásvezérlés, vagy illatpermetezési képességekkel.
Széles felhasználási területen alkalmazható: egy kis művészet a bemutatón, életet visz a kirakatba, vízi show vezérlése, menekülőszoba jeleneteinek létrehozása és még számos más dologra képes. Az Event VideoPlayer technológiája lehetővé teszi a hang, fény és videó elemek vezérlését, speciális hatások létrehozását egy műsor előtt, alatt és után.

Konfigurálható és önállóan is működtethető a lejátszás időzítésének köszönhetően, automatikusan elindítja a lejátszást bekapcsolás után és sokoldalú interaktivitásra képes nyomógombok, mozgásérzékelők, Ethernet és RS-232 port használatával.

Beépített erősítőjével egyszerűen használható installációkhoz passzív hangsugárzók csatlakoztatásával.

Event VideoPlayer – többcélú Show Control, fényvezérlő, 4K audió/videó lejátszó

All in one rendszer vetítéshez, hanghoz és fényhez, valamint mozgásvezérléshez

Hatékony és megbízható, egyszerűen kezelhető technológia
Az invenciózus tartalom struktúra rendszer szabja meg a lejátszást, köszönhetően az egyszerű fájlmenedzsernek, amellyel elnevezhetők a fájlok és mappák. Számtalan opció áll rendelkezésre az alkalmazások széles választékához a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig.

Az ID-AL Show Control Editor szoftvernek köszönhetően a fény show kialakítása intuitív, könnyen szinkronizálható a hang- és videó fájlokkal. Az Event Video Player képes rögzíteni a show-t és egy későbbi időpontban visszajátszani a DMX bemenetéhez csatlakoztatható konzol segítségével, vagy világítási szoftverrel az Art-Net protokoll használatával.

Bővebb információ és vásárlás.


2019. október 26. 05:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA