MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Historica – Szombaton kerül sor a Hazatérés nagykoncertre 

2017. június 10-én kerül sor a Historica együttes idei első magyarországi koncertjére a budapesti rockrajongók egyik kedvenc szórakozóhelyén, a Crazy Mama Music Pubban, 21 órás kezdéssel. Az est vendégei: Gyenes Béla szaxofon (Bon-bon, Emberek), Csajági László Franky (Jesse James és bandája), Szulágyi Tibor (Útonállók), Bajzát Zsolt (Team Rock Band, Új Taurus).

https://www.facebook.com/events/247677682354088

A zenekar felhívása a jegyvásárlással kapcsolatban:

„Kedves Barátaink!
Köszönjük, hogy ennyien érdeklődtök a Hazatérés koncert iránt! Javasoljuk, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra a jegyvásárlást, mert az elővételben megvásárolt jegy lényegesen olcsóbb, mint a helyszínen megvett jegy. Elővételben, csak június 9-ig lehet a belépőt megvenni, illetve a készlet erejéig. Ha elfogyott, akkor már csak a koncert napján lehet megvásárolni. Még nem kell kétségbe esni, van jegy, csak szólunk előre!
Várunk mindenkit szeretettel!”
 
Mint ismeretes, a zenekar énekese, Ézsiás Péter közel egy évet töltött kiküldetésben az Amerikai Egyesült Államokban, ez idő alatt a banda a háttérben dolgozott. Áprilisban Los Angelesben volt három fellépésük, meghangszereltek és zenekarként közreműködtek egy rockopera előadásában, valamint egy zenés irodalmi esten is. Ezen kívül még egy hagyományos rock-koncertjük is volt. Közben ismét öttagú lett a Historica, az elmúlt egy évben lezajlott az új billentyűs kiválasztása és betanítása is.
A számos vendégelőadót felvonultató „Hazatérés” nagykoncert után rögtön turnéra indulnak a srácok. A következő héten már a Balaton mellett megrendezésre kerülő Hungarica táborban játszanak, majd Felvidékre utaznak és még számos más helyen is bemutatkoznak az új felállással. Ősszel pedig sor kerül a már megszokott hajós koncertre a Dunán, majd folytatódnak a szokásos klubkoncertek. A 2017-es koncertdátumokért érdemes a Historica hivatalos honlapját felkeresni, időről-időre kerülnek majd fel az újabb helyszínek és dátumok.
 
http://historica.hu/



 

2017. június 9. 11:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA