MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

HIGH END SYSTEMS ÉS HOG FACTOR VERSENY A PROLIGHT + SOUND 2018 KIÁLLÍTÁSON

A High End Systems bemutatja legújabb eszközeit  az április 10-13. között Frankfurtban megrendezésre kerülő ProLight + Sound 2018 kiállításon (HALL 4.0 – D59). A bemutatón az érdeklődők megismerhetik a High End Systems fényvezérlőpultok teljes skáláját, a Hog 4-et, a Full Boar 4-et és a Road Hog 4-et, illetve a legújabb v.3.8.0 szoftvert, melynek segítségével immáron a VGA kimenettel rendelkező HedgeHog 4E pultok is képesek kommunikálni külső kijelzővel, mi több, ha az érintőképernyős, arról is vezérelhetjük a pultot.

Bemutatásra kerül a SolaFrame 750 lámpa, a SolaTheatre, mely az iparág első ventilátor nélküli, folyadék hűtéssel működő, szinte hangtalan működést biztosító LED-es lámpája. A standon kerül majd sor újra a Hog Factor versenyre is, amely a világ első számú szakmai fénytechnikai versenye. A döntőig eljutott négy csapat verseng majd egymással a „Hog Factor Prolight Champion” díjért. "Alig várom, hogy lássam, mit alkotnak a jövő fénytechnikusai" - mondta Sarah Clausen, a Hog konzolok termékmenedzsere. „Kétségtelen, hogy látványos lesz!”

A High End Systems standján az említettek mellet sok érdekességgel és meglepetéssel találkozhatnak az érdeklődők.


High End Systems
Texas államban, Austinban, 1985 óta működik a legnagyobb színpadokat, koncerteket, film és TV stúdiókat és a legnívósabb rendezvényeket kiszolgáló High End Systems.

A fejlesztéssel és gyártással egyaránt foglalkozó vállalat élen jár a LED-es fényforrású fényvetők fejlesztésében. Termékeik közt megtaláljuk a fényvezérlő pultokat, LED-es robotlámpákat, speciális LED-es fényvetőket, médiaszervert, robotlámpába épített projektorokat, projektor képmozgatására alkalmas eszközöket és egyéb világítástechnikai kiegészítőket.

Az INTERTON Group 2015 óta a High End Systems kizárólagos magyarországi képviselője.

Bővebben: www.highend.com


 

2018. március 23. 16:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA