MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hiánypótló megoldások: Az új Sennheiser Essential mikrofonok

A Sennheiser a NAB szakkiállításon mutatja be headset- és lavalier mikrofonjainak vadonatúj „Essential” sorozatát. Ezek olyan várva-várt mikrofonmegoldások, melyek áthidalják a cég broadcast, zenei és színházi alkalmazásokhoz tervezett mikrofonjai, valamint a legkeresettebb evolution vezeték nélküli sorozattal kínált mikrofonok közötti rést. A 2018 júliusától kapható mikrofonok LEMO és 3,5 mm-es jack csatlakozóval csatlakoztathatók a zsebadókhoz, és ideális választást jelentenek istentiszteleti helyszínek, kisebb műsorszolgáltató cégek, valamint az oktatási szektor, a vállalati ügyfelek, illetve a kis- és középméretű színházak számára.

„Ahogyan azt a neve is sugallja, az Essential sorozat a HSP 2 és az MKE 2 elismert akusztikai alaptulajdonságait egy új közönség számára is elérhetővé teszi, mégpedig vonzó áron” – mondta Jannik Schentek, a Sennheiser termékmenedzsere. „A mikrofonok használata nem bonyolult és gyors kezelést tesz lehetővé.”

HSP Essential Omni headset-mikrofon

A HSP Essential Omni gömbkarakterisztikájú kapszulával és elegáns, rozsdamentes acél fejpánttal rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik a legkülönfélébb fejméretekhez. A fekete és bézs színben kapható HSP Essential Omni headset-mikrofont tetszésed szerint többféleképpen is csatlakoztathatod: 3,5 mm-es jack csatlakozóval az XS Wireless és evolution wireless rendszerekkel, vagy 3-érintkezős csatlakozóval a professzionális vezeték nélküli sorozatokkal (a 2000-estől a Digital 9000-ig) együtt történő használathoz. Az 1,3 m-es kábel szorosan csatlakozik a headsethez, és nem veszik el az esemény forgatagában. A csomaghoz szélfogó is tartozik.

MKE Essential Omni lavalier mikrofon

Az MKE Essential Omni fekete és bézs színben kapható, és vagy 3-érintkezős, vagy 3,5 mm-es jack csatlakozóval kerül forgalomba. A gömbkarakterisztikájú lavalier mikrofon tartozékainak részét képezi egy krokodil rögzítőcsipesz és egy pop-zaj szűrő/szélfogó, de az MKE 2 rögzítéshez használható kiegészítőivel is használható. A kábel hossza 1,6 m, ami különféle viselési módokat tesz lehetővé: pl. színházi előadásoknál a haj alatt vezetve, vagy normál broadcast alkalmazásoknál a hajtókára csíptetve.

A modellek áttekintése
 

 
Kapcsolódó Termékek


2018. augusztus 9. 07:03

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA