MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Helix LT – az áramvonalas HX gitár processzor

A Line 6 Helix® LT gitárprocesszor ugyanazt a fejlett HX modellező technológiát alkalmazza, mint ami a Helix Floor és a Helix Rack processzorokban és a Helix Native plug-in-ben is megtalálható, azonban áramvonalas I/O kiegészítővel és hardverkonfigurációval. A Helix LT processzor még inkább hozzáférhetővé teszi a világ legerősebb gitárprocesszorát, mint eddig bármikor, és emellett a legmagasabb szintű teljesítményt, rugalmasságot és kezelhetőséget biztosítja kategóriájában.

AUTENTIKUS HX MODELLEZŐ RENDSZER

A HX modellező rendszernek és a dual DSP-nek köszönhetően a Helix LT erőteljesebb bármely más, a kategóriájába tartozó multieffekt processzornál. Ez a feldolgozási képesség új erősítő- és effektmodellek létrehozását teszi lehetővé. A csöves erősítők pontos, komponensszintű modellezése autentikus érzést kelt és hiteles hangzást tesz lehetővé, emellett a mikrofonok, hangládák és effektek is ugyanilyen aprólékos figyelemmel lettek modellezve. A berendezés személyre szabásához a Helix LT esetében lehetőség van a saját érzéseink, reakcióink betöltésére is. A kompromisszummentes Helix hangminőség és a 123 dB dinamika tartomány révén a Helix LT hiteles játékélményt nyújt.

ROBUSZTUS I/O KONFIGURÁCIÓ

A Helix LT processzor kategóriájában a legjobb minőségű analóg és digitális I/O, illetve jelirányítási (signal routing) adottságainak köszönhetően - két kiosztható effekthurokkal együtt - egyszerűen integrálható bármely koncert vagy stúdió rendszerhez. Az L6 LINK kapcsolat egyszerű digitális integrációt tesz lehetővé a kompatibilis Line 6 termékek között, ilyenek pl. a Stage-Source® hangszórók, melyek koncerteken optimális élményt nyújtanak. Az exkluzív Variax® gitárillesztés még jobb szabályozást és kreatív inspirációt tesz lehetővé az azonnali modell- és a hangolásbehívás, effektvezérlés és a Variax gitárok képességei révén.

ELISMERTEN EGYSZERŰ HASZNÁLAHATÓSÁG

A Helix LT processzor lényegében ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint a Helix Floor és Helix Rack gitárprocesszorok. Áttekinthető és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely gyors hangszín-kialakítást és a könnyű beavatkozást tesz lehetővé – és mindezt minimális tanulási szükséglettel és összetett menü használata nélkül. Nagyméretű színes LCD-kijelző jeleníti meg a teljes jelláncot, és azonnali hozzáférést biztosít az erősítő- és effektparaméterekhez. A Helix LT ugyanolyan érintésérzékeny lábkapcsolókkal rendelkezik, mint a Helix Floor processzor és a Helix Control pedál - egyszerűen érintsük meg az effektblokkot a szerkesztéshez -, és a lábkapcsoló kiosztásokat színes LED-gyűrűk jelenítik meg jól láthatóan. A Helix LT előbeállításonként négy jelúttal rendelkezik, ezzel lehetővé téve összetett routing scenáriók tervezését.

ELŐBEÁLLÍTÁSI KOMPATIBILITÁS HELIX TERMÉKEKKEL

A Helix LT előbeállításai kompatibilisek a jelenleg kapható Helix termékekkel, köztük a Helix Native plug-in szoftverrel is. Ennek köszönhetően a Helix LT-t kitűnő választás azoknak a gitárosoknak számára, akiknek koncerteken vagy turnéik során áramvonalas beállításokra van szükségük, vagy akik a Helix Floor vagy Helix Rack processzorukhoz szeretnének back-up-ot.

JELLEMZŐK


2017. július 9. 15:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA