MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Harman Connected PA – Új, forradalmi PA rendszermegoldás

Az anaheim-i 2017-es NAMM Show 7800-as standján találkozhatott elősör a közönség a Harman legújabb egyedülálló professzionális megoldásával, mely a Connected PA™ nevet kapta. A Connected PA élőzenei professzionális termékek komplett, integrált ökoszisztémája, mely minden zenész és fellépő művész számára elérhetővé teszi a gyors és hihetetlen egyszerű rendszerkonfigurációt tudásszinttől függetlenül. A Connected PA rendszer része a Harman Connected PA mobilalkalmazás is, amely a központi vezérlés, beállítás és konfigurálás szerepét hivatott betölteni. Az új ökoszisztéma segítségével még problémamentesebben kapcsolódhatnak össze Soundcraft keverőpultok, AKG mikrofonok, dbx di-boxok, és JBL hangfalak melyek támogatják a Harman szintén új ioSYS technológiáját.

„A zenészeknek gyors és a lehető legkönnyebb beállításra van szükségük a PA rendszerüket illetően, hogy minél jobban az előadásra tudjanak koncentrálni, ahelyett hogy a technika miatt aggódnának” – mondta Noel Larson, a Harman Professional Senior Global menedzsere. „A Harman Connected PA a beállítás átfogó, kényelmes és egyszerű módját kínálja a felhasználóknak, egyetlen központi alkalmazás segítségével, minimális pro audio tudással, vagy kevesebb élőzenei tapasztalattal is akár. A zenészek így teljes mértékben arra fókuszálhatnak ami számít: az előadásra.”

A Harman Connected PA a legelső az iparágban, és lényege a beállítási metódusban rejlik, melynek központja egyetlen mobilalkalmazás mely az egész ökoszisztémát kezeli, így egyáltalán nincs szükség több párhuzamos alkalmazás vagy GUI futtatására. Az alkalmazás automatikusan felismeri és konfigurálja a csatlakoztatott eszközöket, azonnali beállításvarázslót biztosít a gyors és könnyű rendszerkonfigurációhoz. A Connected PA alkalmazás számos platformon elérhető: iOS, Android, Mac OS és Windows opció is elérhető.

A Connected PA rendszer kizárólag a Harman ioSYS technológiájával felszerelt eszközökkel kompatibilis melyek már elérhetők a Soundcraft, JBL, dbx és AKG termékkínálatából, így valóban az igényeknek megfelelő rendszer és hangzás alakítható ki. Az ioSYS kompatibilis eszközök listája folyamatosan bővül, az ökoszisztéma bemutatásakor az alábbi eszközök támogatottak:

•    Soundcraft Ui széria (Ui12, Ui16 és Ui24R)
•    JBL PRX800W aktív széria
•    dbx Di1 aktív di-box
•    AKG P5i dinamikus vokálmikrofon

Részletek: http://connected-pa.com
www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. február 22. 16:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA