MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Guardian – nem csak – gitár keménytokok

A Cort, a Sigma és a Martin mellett mostantól a Guardian márka keménytokjai is elérhetők a Forte Music hangszer nagykereskedés forgalmazásában. A hazai piacon újnak számító kínai brand a három, itthon már jól ismert gyártó termékpalettáján bőven túlmutató kínálattal képviselteti magát.

A Guardian kiemelkedően jó ár-érték arányú tokjai a leghétköznapibb stílusoktól a nehezen fellelhető hangszerformátumokig, több száz különböző méretű és stílusú akusztikus gitár, basszusgitár, elektromos gitár, ukulele, mandolin, bendzsó és hegedű számára kínálnak megbízható, biztonságos szállítási-, és tárolási körülményeket.

A Guardian tokok tartósságának titka a forgalomba helyezés előtti, a jelenlegi ipari elvárásokat meghaladó, valós felhasználási körülmények között történő minőségellenőrzés illetve, a klasszikus megoldások legújabb eljárásokkal történő vegyítése, melynek során, néhány tok esetében, például a legkorszerűbb üvegszálas védelmi technológiát házasítják a 3-5 rétegű rétegelt lemezekkel, műbőr külső-, és plüss belső borítással úgy, hogy az adott hangszernek a legoptimálisabb, a hangszer szállítójának pedig a legpraktikusabb legyen.
A keménytokok mindegyikét nagyteherbírású aranyozott reteszekkel szerelték, melyből egy kulccsal zárhatóvá teszi a tokot.

Az erős keménytok felhozatal mellett hasonló volumenű, nagysűrűségű habszivacs párnázással készült, plüss belsővel rendelkező, strapabíró, vízhatlan DuraGuard nylonnal borított, zipzáras félkemény tokot is kínál a Guardian. Ezek ugyanolyan odafigyeléssel és igényességgel készült, esztétikus hangszervédők, mint a kemény márkatársaik.

Javasolt fogyasztói ár: 11.900- 26.900 forintig

A hazai kínálatban elérhetők még kompozit anyagból készült csellótokok is! Ezek mérettől függően 123.900 és 141.900 forintba kerülnek.

További információ:
http://www.guardiancases.com

A Guardian termékei elérhetők a forte.hu viszonteladóinál:
https://forte.hu/uzletek

Tari Botond

forte.hu


 

2019. január 8. 15:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA