MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GT-1B BASSZUSGITÁR EFFEKT PROCESSZOR

Csúcsminőségű basszus hangzás egy ultra-kompakt csomagban. A BOSS örömmel mutatja be a GT-1B basszusgitár effekt processzort, egy kompakt multi-effektet basszusgitárosok számára. A BOSS csúcsminőségű hanggenerátorával felvértezett GT-1B egy hatékony, mobil hangerőmű, amely rengeteg professzionális hangzású előerősítőt és effektet tárol a színpadi és stúdió felhasználáshoz.

A GT-1B processzor 90 egyedi effektje között 13 különböző, kifejezetten basszusgitárra optimalizált preamp található meg. Ezek mellett olyan prémium effektek is helyet kaptak az effekt processzorban, melyek a BOSS fejlett Multi-Dimensional Processing (MDP) technológiáját alkalmazzák a basszusgitár természetes hangkarakterének és játékérzetének megőrzéséhez. Egy dedikált Looper is megtalálható a pedálban a jammeléshez és kreatív ötletek kibontakoztatásához.

A GT-1B jól áttekinthető kezelőfelületén keresztül még a kezdő multi-effekt felhasználók számára is egyszerű a hangszínek létrehozása vagy különböző hangszín paraméterek finombeállítása. Az Easy Select és Easy Edit funkciók még egyszerűbbé teszik saját patch-ek létrehozás, így a kezdők és profik egyaránt néhány tekeréssel érhetnek el csiszolt multi-effekt hangzásokat.

A könnyű súly és kompakt kialakítás mellett, továbbra is megmaradt a BOSS névvel összeforrt strapabíró konstrukció. Az elemes vagy hálózati adapteres tápellátás minden helyzetben óriási rugalmasságot nyújt az előadáshoz és gyakorláshoz.

A BOSS Tone Central weboldalon keresztül a GT-1B felhasználók számos, profi basszusgitárosok által készített, ingyenesen letölthető patch gyűjteményt érhetnek el. Az ingyenes BOSS Tone Studio egy teljes értékű Editor/Librarian szoftver a GT-1B multi-effekthez, továbbá integrált elérést biztosít a BOSS Tone Central összes patch gyűjteményéhez. http://bosstonecentral.com/liveset/category/gt-1b/

A GT-1B gitár effekt processzorral kapcsolatos további részletekért látogass el a http://hu.boss.info/products/gt-1b/ oldalra.


2017. június 28. 07:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA