MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity Touring sorozat

A turnék és rendezvények gyakran nehéz körülmények és szűk időkeretek között zajlanak. A mikrofonállványokat gyakran dobálják és általában nem kezelik óvatosan. A Gravity Touring sorozatú mikrofonállványokat ezért rendkívül strapabírónak építették. Erős acélcsőből készülnek és három behajtható lábbal rendelkeznek. 

A lábazatot és a gém tartót elnyűhetetlen cink öntvényből alakították ki. A tömör fém rögzítőcsavarokat nem lehet elveszíteni és biztosítják, hogy az állványok ellenálljanak a turné viszontagságainak. Ezeket a mikrofonállványokat gyorsabban lehet felállítani és elpakolni. Már a rögzítőcsavar ¾ fordulatnyi elfordításával helyére csúsztatható a gém. A magasságállítás is pont ilyen egyszerű a könnyen megfogható háromszögletű markolatnak köszönhetően.

A TMS 4333B változat teleszkópos gémmel rendelkezik, hossza 51-88 cm között állítható, speciálisan rögzített anyával látták el a mikrofonkengyelhez.

A Gravity Touring sorozatú hangfalállványok rendkívül robusztus, kettős rögzítésű lábakkal és alumínium öntvény lábazattal rendelkeznek. Az erős acél cső 50 kg-os terhet bír el. A felállítás és elpakolás gyors és biztonságos, köszönhetően az automatikusan bepattanó LockPin® reteszelő tüskének. A 35 mm-es toldócső a helyére rögzül és a tüske csak egy kioldó karral nyitható. A hangfalállvány 194 cm-es magasságig állítható be. A tömör fém gombokkal rendelkező rögzítőcsavarok elveszíthetetlenek, ez felbecsülhetetlen előnyt jelent a turné során.

Részletes ismertető és vásárlás: G-TMS4321BG-TMS4322BG-TSP5212LB


2019. november 30. 05:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA