MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity kiegészítők

A Gravity SA Btray tálcája bármely 35 mm átmérőjű állványrúdra kényelmesen felszerelhető, így a szabványos hangfalállvány multimédiás projektor állvánnyá alakítható. A Gravity KS LTS 2 T acél polcot a billentyű X állvány második szintjét képező karokra helyezhetjük, miáltal sima felületet kapunk asztali szintetizátor, laptop, kontroller, dobgép, effektpedál és egyéb kiegészítő használatához.

Gravity SA B tray 1 – 35 mm-es állványra szerelhető tálca projektor vagy egyéb készülék számára

A tálca bármely 35 mm átmérőjű állványrúdra kényelmesen felszerelhető, így a szabványos hangfalállvány multimédiás projektor állvánnyá alakítható. A 42 x 38 cm-es lapos felület laptop, blue-ray lejátszó, monitor hangfal és egyéb készülék fogadására alkalmas 30 kg tömegig. Az erős, acélból készült konstrukció élein 10 mm-es perem található, amely növeli a merevséget, valamint megóvja a ráhelyezett berendezéseket a leeséstől.

Gravity KS LTS 2 T – kiegészítő polc billentyűállvány második szintjéhez

Az acél polcot a billentyű X állvány második szintjét képező karokra helyezhetjük, miáltal sima felületet kapunk asztali szintetizátor, laptop, kontroller, dobkép, effektpedál és egyéb kiegészítő használatához. A tálca elülső részén perem található a készülékek lecsúszásának megelőzésére, a hátulsó sarkokban pedig két 3/8”-os csavar szolgál mikrofonkengyel, gégenyak, vagy gém rögzítésére. A tálca két oldalsó élét 90°-kal lehajlították a nagyobb merevség érdekében, a két kivágás fülként funkcionálva a hordozást segíti.

Részletes ismertető és vásárlás: G-SABTRAY1G-KSLTS2T


 

2019. augusztus 25. 12:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA