MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GP609 DIGITÁLIS KONCERTZONGORA

A Roland örömmel mutatja be a stílusos és kifinomult GP609 digitális zongorát. A GP609 a Roland legfejlettebb zongoratechnológiáit sorakoztatja fel a prémium hangminőség és játékérzet eléréséhez, valamint rendelkezik egy többcsatornás hangrendszerrel, amely csúcsminőségű hangzást garantál a zongorázáshoz és zenehallgatáshoz. A beépített Bluetooth®támogatással mobilkészülékeket csatlakoztathatunk a hangszerhez a zenehallgatáshoz vagy különböző zenei alkalmazások használatához. A fényes fekete és fehér színben kapható GP609 fenséges látványa minden környezetben eleganciát sugároz, legyen szó családi otthonról, étteremről, hotelről, iskoláról vagy más helyszínről.

A fejlett digitális technológiának köszönhetően a GP609 számos praktikus előnyt sorakoztat fel a hagyományos akusztikus zongorákkal összehasonlítva. Először is sokkal könnyebb, ezért egyszerűbben szállítható vagy mozgatható. Továbbá, tetszőlegesen beállítható a hangereje és a beépített hanggenerátor soha nem szorul hangolásra vagy rendszeres karbantartásra.

A Roland SuperNATURAL zongoramodellezés technológiája lenyűgözően valósághű zongorahangzást produkál, olyan összetett rezonanciákkal, melyek természetesen követik a játékdinamikát. Ezt egészíti ki az innovatív PHA-50 hibrid billentyűzet, amely fa és speciális műanyagok kombinálásával készül a hagyományos játékérzet és tartósság érdekében.

Ezen kívül a GP609 számos beépített funkcióval támogatja az oktatást és élvezetes zenélést, beleértve a Split/Layer funkciót, Twin Piano módot, metronómot és felvevőt. A Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható Roland Piano Partner 2 és Piano Designeralkalmazásokkal még több felhasználási lehetőség, további funkciók elérése válik hozzáférhetővé,  ritmus kíséretek használatával, saját zongorahangszínek létrehozásával stb.

Az GP609 digitális zongorával kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com / Music Connects oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com  oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.


2018. február 13. 17:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA