MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Frissített M-Audio Keystation sorozat

Az M-Audio frissítette híres Keystation sorozatát, a világ legnépszerűbb USB-MIDI billentyűs kontrollereit. A Keystation 61 MK3, 49 MK3 és Mini 32 MK3 kompakt, tartós kialakítással, kreatív funkciókkal és átfogó szoftvercsomaggal - kiváló bármely zenész számára.

Központi vezérlés
Az új modellek oktávváltó gombokkal, pitch-, modulációs és hangerő vezérlőkkel rendelkeznek, amelyek segítségével egér nélkül kezelhetjük zenei szoftverünket. A 61 és a 49 MK3 transzport és navigációs vezérlők mellett 6,3 mm-es sustain pedál bemenettel is rendelkezik (pl. M-Audio SP-2 számára, ami külön megvásárolható). A Keystation 61 MK3 félig súlyozott billentyűkkel és 5-tűs MIDI kimenettel is rendelkezik.

Ultra-hordozhatóság, színtiszta játékélmény
Kompakt, könnyű és tartós – a Keystation modellek kiváló megoldást kínálnak élő fellépések során, valamint a stúdióban, ahol természetes érzetű billentyűre van szükség. Az USB-kábel a tápellátást és az USB-MIDI kapcsolatot biztosítja, ezen felül lehetőség van iOS rendszerű készülékek csatlakoztatására Apple Lightning to USB Camera Adapter (külön megvásárolható) használatával.

Prémium szoftvercsomag mellékelve
A teljes körű felhasználói élmény érdekében az új M-Audio Keystation sorozat egyedülálló felvételi/zeneszerkesztési/előadói csomaggal érkezik, amelyben virtuális hangszerek és készségfejlesztő online programok is találhatóak:

A 61 és a 49 MK3 típus esetében továbbá:

Bővebb információ és vásárlás


2019. március 11. 16:29

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA