MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

FP-10 DIGITÁLIS ZONGORA

Kedvező árfekvésű, 88-billentyűs hangszer, amely kategóriájában a legjobb hangzással és tulajdonságokkal rendelkezik és rendkívül egyszerűen hordozható. A Roland örömmel mutatja be az FP-10 digitális zongorát, amely egy új, belépő szintű hangszer, prémium tulajdonságokkal és könnyen hordozható kivitelben. A Roland széles körben elismert zongorahangzásával és 88 progresszív kalapácsmechanikás billentyűjével ez a hangszer árfekvését meghazudtoló módon támogatja a zongorajátékot. Hordozható kialakításának köszönhetően egyszerűen mozgatható, rendelkezik egy beépített sztereó hangrendszerrel és fejhallgató-csatlakozóval, így bármikor és bárhol használható. A zongorázás autentikus élményének magas szintre emelésével az FP-10 ideális választás komoly tanulók és haladó zongoristák számára, amikor egy mobil hangszerre van szükség a koncertekhez, tanításhoz vagy otthoni gyakorláshoz.

Elődjének, a Roland FP-30 digitális zongorának népszerűsége vitathatatlan a zenészek körében. Ez a hangszer 2016-ban került piacra és azóta több mint 150,000 példányt adtak el belőle világszerte. Az FP-10 magában hordozza az FP-30 számos kulcsfontosságú tulajdonságát, miközben még egyszerűbben hordozható és árfekvése miatt is elérhetőbb. A SuperNATURAL Piano technológia gazdag és dinamikus hangzása szilárd alapod ad a tanuláshoz, de a hangszer billentése és zenei kifejezőereje a legtapasztaltabb zongoristáknak sem fog csalódást okozni. A csúcskategóriás Roland otthoni zongorákból átvett kiváltó pontos, progresszív kalapácsmechanikás, elefántcsont tapintású PHA-4 Standard billentyűzet tökéletesen egészíti ki a hangszer más kiváló tulajdonságait.
 
A beépített modern digitális hangforrás jóvoltából az FP-10 messze túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein, így a zenélés még örömtelibbé és hatékonyabbá válik. A zongorahang mellett orgona, vonós és jazz scat hangszínek közül is válogathatunk, a beépített metronóm pedig segíti a ritmusérzék fejlesztését. A Twin Piano mód két azonos regiszterre osztja a billentyűzetet, így együtt játszhatunk egy duett partnerrel vagy tanárral. A Piano Partner 2 (iOS és Android) alkalmazással még interaktívabb módon használhatjuk ezeket és sok más funkciót. Az FP-10 támogatja a Bluetooth-MIDI-t is, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli felvételkészítést az Apple GarageBand és más alkalmazásokkal.


 
Az FP-10 digitális zongorával kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a roland.com/huhttp://roland.com/hu oldalt.
 
---------
 
A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. február 8. 16:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA