MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Folytatódik a Hangszert a kézbe sorozat!

Az év első felében hét vidéki nagyvárosban és Budapesten mutatkozott be a Hangszert a kézbe, utazó hangszerkiállítás és könnyűzenei oktatási programsorozat, amit közel 24 ezren kerestek fel. Nem véletlen tehát, hogy még az idén újabb városokba jut el a program.

Az országjáró könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat egy olyan hangszerkiállítás, hangszersimogató és könnyűzenei oktatási bemutató egyszerre, amely rendszeres időközönként más-más városban irányítja rá a fiatal korosztályok figyelmét a zenélésre, a könnyűzene tanulásának lehetőségeire.

November 7-én kezdődik a Hangszert a kézbe őszi sorozata Békéscsabán, majd Egerben (november 13-án), Tatabányán (november 27-én), Győrben (december 5-én) folytatódik. Valamennyi helyszínen ingyenesen lesz látogatható a 350m2-es zenei játszótér, (hangszerkiállítás) ahol egyszerre 100-120 látogató helyezkedhet el a...
- dob és ütőhangszeres
- a gitáros és basszusgitáros
- a billentyűs
- az elektronikus zenei
- valamint a stúdiós szekciókban 
azért, hogy felhőtlen játékba feledkezve nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át.

Teljesen INGYENESEN lesz látogatható a Hangszert a kézbe sorozat, amelyben...
- 16 rendhagyó énekóra
- 7 hangszeres és hangtechnikai kurzus
- több koncert 
is helyet kap.

Nagy-nagy szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/hangszertakezbe/

2017. november 15. 09:38

Minden jog fenntartva. 2018 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA