MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Festival dei Due Mondi a K-array hangzásával

Az olaszországi Spoletoban megtartott 2017-es Festival Dei Due Mondi egyben az esemény 60. évfordulója is volt. A 17 napos eseménysorozat különféle művészi produkciókat vonultatott fel Fiorella Mannoia, Roberto Bolle, Roberto Saviano, Henrik Schwarz és Alessandro Preziosi előadásában, a grand finálén pedig Riccardo Muti vezényletével az Orchestra Giovanile Luigi Cherubini tolmácsolásában.

dén a fesztivál igazgatója, Giorgio Ferrara, az elmúlt évek nagyméretű dobozhangfalai helyett valamilyen alternatív megoldást kívánt találni, hogy azok ne vonják el a figyelmet a gyönyörű színpadképről és a sztárfellépők művészi előadásáról.

A hangtechnikáért felelős Arcadia Services kölcsönző cég így az ügyfél igényeinek kelégítése érdekében a K-array Firenze rendszert választotta.

Az egyes oldalakon elhelyezett 6 db Firenze-KH7 hangfalat 6 db Mugello-KS5 mélynyomóval kombinálták, a színpad elején ívesen elrendezve. Front-fillként 8 db Pinnacle-KP102 rendszert, a késleltetéshez pedig egy Pinnacle-KR802 delay-rendszert használtak.

A hangosító csapat, melynek tagjai le voltak nyűgözve a rendszer hangzásától, a következőkből állt: Enrico Porcelli (helyi hangmérnök), Beppe Andolina (vezető technikus) és Riccardo Garbuio (az Arcadia elnöke).

„Nyerő volt az a döntés, hogy ezt a rendszert ajánlottam. A Firenze-rendszer bámulatosan teljesített!”

Riccardo Garbuio, az Arcadia elnöke

Kapcsolódó Termékek


2018. augusztus 4. 14:19

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA