MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Február 11-én folytatódik a Backstage Plusz

2020. február 11-én folytatódik a Backstage Plusz, a Hangfoglaló Program zeneipari beszélgetéssorozata. A program vendégei olyan hazai fesztiválok főszervezői lesznek, akik a headliner zenekarok mellett kiemelt figyelmet fordítanak friss produkciók bemutatására is, amiért mi pedig nem lehetünk elég hálásak!

17:00-18:30
Hogyan áll össze egy fesztivál line-upja? 
Zeneipari kerekasztalbeszélgetés

A fesztiválos koncertek a magyar zenekarok életében a siker mércéi, és egy-egy nagyobb  fesztivál-fellépé az együttes kiajánlójában is jól mutat. Ráadásul ez a rajongói bázis bővítésének az egyik legjobb terepe is, minden produkció számára, ezért minden előadó minél több fesztiválon szeretne megjelenni. A fesztiválszervezők azonban nagyon kevés befutás előtt álló zenekarnak adhatnak esélyt, hiszen a közönség az ismert nevekért vált belépőjegyet. Az év első Backstage Plusz beszélgetésére ezért azon fesztiválszervezők közül hívtunk meg vendégeket, akik rendszeresen adnak esélyt a befutás előtt álló együtteseknek. A fesztivál Plusz vendégei Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye), Czeglédi Szabolcs (Bánkitó Fesztivál) és Süli András (CAMPUS FESZTIVÁL official)

18:45-20:00
Listening session a Backstage Pluszon
Most tesztelheted a zenekarod!

Jelentkezz, küldd be nekünk előzetesen zenekarod bemutatkozását, közösségi és online felületeinek elérhetőségét, amennyiben szeretnéd hogy ismert zeneipari szakemberek elemezzék produkciódat a Backstage Plusz második részében. 
Meghívott vendégeink a helyszínen négy produkciót részletesen elemeznek. Jelentkezési határidő: február  3. 12:00.

A program ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. A Backstage Plusz Facebook eseményét ITT találjátok.



 

2020. január 24. 04:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA