MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Emma Undressed – Engedd el (videóbemutató)

Az Emma Undressed 2014-ben alakult Debrecenben. Stílusukat a csajénekes pop-metal szavakkal jellemezték: a modern keményebb zenét próbálják ötvözni poposabb, könnyedebb, befogadhatóbb formában és elektronikus megoldásokkal. 


„A zenekar fő mozgatórugója az, hogy imádunk zenélni, amely nagyon sok olyan plusz dolgot ad számunkra, ami szebbé teszi az életünket: az önmegvalósítás, az alkotás, egy összetartó csapat tagjaként működni, a bulik, a stressz levezetése vagy akár az elismerés is. A zenekar konkrét, végső célja ugyanakkor az, hogy folyamatos fejlődés által az ország legnagyobb fesztiváljainak nagyszínpadainn zenélhessünk, sokezer ember előtt.

Ez a dal az első anyagunk Mesivel (Tordai Emese Mária), a készülő Léleklakat című új lemezünk előfutára. A címe igazából jól össze is foglalja a mondanivalót, talán az eddigi dalainkhoz képest ennek van a legpozitívabb üzenete. A klip pedig a mondanivalóval összhangban egy zárkózott, kissé kívülálló lányról szól, akinek végül sikerül „elengednie” a korlátait és nyitnia az őt körülvevő világ felé.”

Mesi szavaival élve:
Az megvan, amikor tök kedves veled mindenki, de egyszerűen képtelen vagy közel engedni magadhoz bárkit? Vagy amikor a többiek jól elvannak, te meg mindig csak kívülállóként figyeled őket? Vagy mikor szükséged van a csendre és az egyedüllétre? Tulajdonképpen ez vagyok én. De vannak helyzetek, időszakok, amikor ez a tulajdonság nem pozitívan hat. És a változás kedvéért el kell engedni néha ezeket a szarokat, és szét kell törni azt a bizonyos "léleklakatot". Nagyjából ez a lényege ennek az új számnak is.”

A klipet június elsején forgattuk a debreceni Brassai Sámuel Műszaki Szakgimnáziumban, illetve aznap este egy koncert keretében a Cafe Conca Doroban. A videót sok korábbi anyagunkhoz hasonlóan a Rózsa Produktum (https://www.facebook.com/rozsaproduktum) készítette, a forgatókönyvet is Rózsa Gabi írta. Sok nehézséggel küzdöttünk, nagyon nehéz volt megfelelő időpontot találni, ami jó az iskolának, a Concának, a videós stábnak, a statisztáknak illetve nekünk, de végül csak összehoztuk. Külön köszönet a szereplőknek: Eperjesi Bencének, Fejes Andreának, Mészáros Eszternek, Mészáros Nórának, Nedró Zsuzsannának, Péntek Petrának, Tordai Leventének, Tordai Máriának, valamint kiemelt szereplőként Tóth Patriknak, továbbá mindenkinek, aki az esti koncertre is eljött.

Közösségi média:
Honlap: http://emmaundressed.com
Facebook: https://www.facebook.com/EmmaUndressedOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/emmaundressed/
Youtube: https://www.youtube.com/c/emmaundressed


2019. augusztus 13. 15:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA