MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Elemes Cameo

Goodbye cables, hello battery! Akkumulátorról üzemelő WiFi kapcsolaton keresztül vezeték nélkül vezérelhető lámpaújdonságokkal jelentkezett a Cameo. Az elemes működéssel, a beépített vezeték nélküli DMX vezérléssel és az IP65-ös minősítéssel a Cameo Zenit® B60 készen áll arra, hogy megfeleljen mind belső, mind pedig kültéri világítási alkalmazásokra. 

A professzionális Par lámpát négy 15 W-os Cree LED-del szerelték fel, amelyek 50000 óra élettartamot és 1900 lumen fényáramot biztosítanak, továbbá egyenletes színeket és 11°-os sugárzási szöget nyújtanak. Tovább növeli a felhasználási területet a két speciálisan tervezett diffúzor választható 25°-os, vagy 40°-os sugárzási szöggel. Ezen kívül hét DMX mód, RDM és IR távvezérlés, a kijelző és a gombok segítségével manuális vezérlés is megvalósítható, valamint 2,4 GHz-es W-DMX™ vevővel is fel van szerelve. Fekete (CL-ZB60BLSD) és króm (CL-ZB60CLSD) színben is megvásárolható.

A Wireless Solution Sweden AB által fejlesztett W-DMX™ a professzionális világítás vezérlés nem hivatalos szabványává vált. Az LG Chem által gyártott nagykapacitású lítium-ion elem egyetlen feltöltéssel 24 órán át biztosítja a megbízható működést egy órás lépésekben beállítható futásidővel. Az intelligens vezérlés automatikusan kiszámítja a fényerőt, a Par lámpa elektronikája pedig óv a túltöltéstől és a túlzott lemerüléstől egyaránt, növelve ezzel az elem élettartamát. 3600 Hz-es frissítési frekvenciájánál, vibrálás mentes működésénél, valamint hatékony és zajtalan konvekciós hűtésénél fogva a Zenit® B60 tökéletesen megfelel mozgóképes és TV-s alkalmazásokhoz. 16 bites technológiát alkalmaz a sima és nagyfelbontású színkeveréshez és fényerőszabályzáshoz, független színhőmérséklet korrekció és a fényerő csökkentési görbék is rendelkezésre állnak. Az alumínium készülékházba OLED kijelzőt építettek négy kezelőgombbal, a biztonsági zárral pedig az illetéktelen hozzáférés előzhető meg.

• 4x15 W-os RGBW Cree LED-ek 1900 lumen fényárammal az egyenletes színkeverés érdekében
• Hosszú élettartamú nagykapacitású LG Chem lítium-ion elem a megbízható működéshez
• Túltöltés és túlzott lemerülés elleni védelem
• Beépített 2,4 GHz-es W-DMX™ vevő
• Vezeték nélküli DMX, hagyományos DMX, RDM és infra vörös, illetve négygombos kijelző általi vezérlés
• Két diffúzort tartalmaz a 11°-os, és 25°-os, vagy 40°-os sugárzási szöghöz, elliptikus 60°x10°-os diffúzor külön vásárolható
• 16 bites technológia a nagyfelbontású színekhez és fényerő szabályozáshoz
• OLED kijelző négy érintő gombbal a könnyű beállításhoz
• Biztonsági zár a jogosulatlan hozzáférés ellen
• Vészvilágítás funkció


2017. október 6. 20:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA