MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DR-01S RHYTHM PARTNER

Organikus ritmus kíséretek az akusztikus zenészek számára. Hamamatsu, A BOSS örömmel mutatja be a DR-01S Rhythm Partner-t, egy vadonatúj készüléket, amely ritmuskíséreteket szólaltat meg akusztikus gitárosok és más akusztikus hangszeres zenészek számára. A DR-01S nagy hatásfokú, integrált hangrendszere azonnal használható ritmus pattern-eket szólaltat meg, amelyek jól illeszkednek az akusztikus hangszerekhez. A kompakt, elemes tápellátású, egyszerűen használható és szállítható DR-01S még élvezetesebbé és inspirálóbbá varázsolja az akusztikus zenét.  

Az elektronikus és popzenéhez készített más dobgépekkel ellentétben a DR-01S egy különleges termék, amely kifejezetten az akusztikus zenét támogatja. A BOSS és Roland több évtizedes, ütőhangszerek terén végzett fejlesztésének eredményeként a DS-01S rengeteg, csúcsminőségű termékektől átvett akusztikus hangszínt tárol.

A DR-01S jól áttekinthető kezelőfelületével gyorsan lehet megszólaltatni az akusztikus stílusokhoz optimalizált ritmus pattern-eket és variációkat. Játék közben olyan hangszerek azonnali hozzáadása és elvétele lehetséges, mint a shaker, csörgő, bongók, kongák stb. Dedikált gombok állnak rendelkezésre a hangerő és tempó gyors beállításához, valamint beszámolás is megszólaltatható a kíséretek elején. A DR-01S magába foglal egy általános metronómot is a gyakorláshoz.

Kis mérete ellenére a DR-01S kifinomult audió rendszere erőteljes és telt hangzást produkál. Aux In aljzatára egy okostelefon vagy más készülék csatlakoztatható zenei kíséretek megszólaltatásához, a Line Out aljzaton keresztül pedig egy nagyobb hangrendszerhez is csatlakoztatható a dobgép. A DR-01S lábkapcsolók csatlakoztatását is támogatja a ritmusok indításához/megállításához, a tempó megadásához vagy hangok triggereléséhez.  

A DR-01S Rhythm Partner-rel kapcsolatos további részletekért, látogasd meg a  www.hu.boss.info oldalt.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.hu.boss.info weboldal vagy az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.



 

2017. július 24. 07:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA