MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DJ-505 és DJ-202 DJ KONTROLLEREK

A Roland DJ Kontroller terméksorozata két vadonatúj modellel bővül. A Roland örömmel mutatja be a Serato DJ-vel egybe-épített, vadonatúj DJ-505 és DJ-202 Kontrollereket. A népszerű DJ-808 Kontrollertől átvett tulajdonságok mellett a DJ-505 és DJ-202 rendelkezik a korábbi Roland TR dobgépek legendás hangszíneivel, két gyorsan reagáló tányérral, énekeffektekkel és sok más képességgel. A kibővült DJ terméksorozatnak köszönhetően a DJ-k és zenei producerek mostantól három Roland DJ Kontroller modell közül választhatnak, zenei elképzeléseiknek megfelelően.

A 2016-ban bemutatott, széles körben elismert A DJ-808 egy csúcsminőségű DJ vezérlő, 4-csatornás keverővel, dob szekvenszerrel, ének processzálással és minden korábbinál átfogóbb Serato DJ integrációval. A csúcsmodell 808 mellett a modern kivitelű DJ-505 és a kompakt DJ-202 szintén inspiráló hangszerek, melyek páratlan rugalmasságot nyújtanak a DJ remix-ekhez és zenekészítéshez, felszabadítva ezzel rengeteg új, izgalmas zenei megközelítést.

A DJ-505 egy két csatornás, 4 deck-es Serato DJ vezérlő számos kiváló tulajdonsággal és a teljes Serato eszköztárral felvértezve. Hordozhatóságával, profi felépítésével és fejlett tulajdonságaival a DJ-505 ideális választás a mobil felhasználáshoz klubokban zenélő DJ-k számára, élő koncerteken vagy zenekészítéshez.

A DJ-505 két nagyméretű, gyorsan reagáló tányérja érzékeny, zökkenőmentes előadást garantál, beleértve a hagyományos lemezjátszók minden Sratch technikáját, és közben nyolc pad áll rendelkezésre 13 üzemmóddal és dedikált vezérlőkkel a Serato DJ számára. A klasszikus Roland TR-808 és TR-909 dobgépek hangszíneit is elérheted. Minden egyes dob szett nyolc hangszínt tárol, melyeket a padokkal és a beépített TR-S szekvenszerrel is meg lehet szólaltatni. A szekvenszer a megszokott TR kezelőfelülettel rendelkezik, a TR dob hangszínek és Serato hangminták valósidejű beállítása pedig az előlap pormétereivel végezhető el. A DJ-505 keverője fel van készítve a Serato DVS Upgrade-re és használható önállóan több CD lejátszóval vagy lemezjátszóval a Line és Phono bemeneteken keresztül.

A Roland DJ-202 egy előremutató Serato DJ Intro kontroller, mely a DJ-k számára egy strapabíró, hordozható készülék formájában teszi elérhetővé egy teljes-méretű, professzionális kontroller minden fontos tulajdonságát. A kompakt kialakítás, könnyű súly és egyszerűen megragadható fogantyúk jó szolgálatot tesznek, ha mindig mozgásban vagy a házibulik, klubok és más helyszínek között.

A DJ-505 Kontrollerhez hasonlóan a DJ-202 is két gyorsan reagáló tányért használ, egy beépített dobgépet TR-808 és TR-909 hangszínekkel és nyolc dedikált Pad-ot. A Pad-okkal elérhető 16-lépéses szekvenszer vezérli a Serato DJ Intro mintavételezőjét ritmusok azonnali létrehozásához.

A DJ-505 és DJ-202 egyaránt használható USB audió/MIDI interfészként 24-bit/48 kHz-es hangminőséggel és nagyfelbontású, digitális/analóg konverterekkel. Mindkét modell rendelkezik MIDI kimenettel külső készülékek vezérléséhez és szinkronizálásához, valamint egy 6,3mm-es mikrofon bemenettel, melyre Gate, Hi-Pass, Reverb és Echo effeket jelölhetünk ki. 

A DJ-505 és DJ-202 Kontrollerekkel kapcsolatos további információk: http://hu.rolandeasteurope.com


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audió processzorok és multimédiás berendezések is szerepelnek a cég termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://hu.rolandeasteurope.com weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2017. szeptember 11. 21:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA