MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

D&B AUDIOTECHNIK SOUNDSCAPE: EVOLÚCIÓ A HALLGATÓI ÉLMÉNYBEN

A d&b audiotechnik hangsugárzó rendszerek a legmodernebb teljesítmény feldolgozással, objektum alapú keveréssel és kifinomult helyiség-emulációval a Soundscape-el ötvözve egy olyan eszköztárat alkotnak, amely lehetővé teszi a páratlan-, természetes-, harmonikus- és érzelmileg vonzó hallgatói élményt.

Közel öt éves fejlesztéssel, számos neves előadóval megannyi eseményen tesztelve, a d&b Soundscape megváltoztatja az élőhangosításhoz és a rendszertervezéshez való alapvető megközelítést. Ami régóta feladatot jelentett a limitációk kezelésében, az most egy szabad kreatív folyamattá válik, maga mögött hagyva a mixbuszok és sztereó képalkotás szigorú kereteit. Ez az új technológia olyan hangrendszerek kialakítását teszi lehetővé, amivel az akusztikai környezet kialakítása és a hangforrások elhelyezése, mozgatása egyszerűvé válik.
A d&b Soundscape magja a „DS100 Signal Engine”. Ez egy nagyteljesítményű audio processzor Audinate Dante hálózattal, egy erőteljes 64x64 jelutas és késleltetett mátrix rendszer, kiterjedt bemeneti és kimeneti jelfeldolgozással. 

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/introducing-the-db-soundscape-the-evolution-of-the-listening-experience.html


d&b

Az 1981-ben alapított német d&b audiotechnik hangsugárzó rendszerek és a hozzájuk tartozó processzoros végerősítők illetve modellező szoftver gyártásával foglalkozik. 

A három évtizede dinamikusan fejlődő d&b audiotechnik termékeit - installációs és mobil hangrendszerként - világszerte alkalmazzák színházi előadások, musicalek, könnyűzenei koncertek, szórakozóhelyek valamint konferenciák hangosítására egyaránt. 

Felső kategóriás termékeiket a kiváló minőségű hangvisszaadás, a németes precizitás, megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen minőség jellemzik. A prémium kategóriában mára nemzetközileg is vezető vállalkozás sikereit a folyamatos technológiai fejlesztéseknek és szigorú minőségpolitikájának is köszönheti. 

Az d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.dbaudio.com


2018. április 14. 08:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA