MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

D&B AUDIOTECHNIK KÉPZÉS AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN!

2018. március 7-9. között a Dürer Rendezvényteremben (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a következő INTERTON Egyetem Labor, melynek keretében d&b audiotechnik képzésen vehetnek részt az érdeklődők. A képzést a d&b audiotechnik munkatársai tartják, tolmácsot biztosítunk, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A három nap programját az alábbiakban ismertetjük.

Első nap (március 7. szerda):
Eszközök tesztelése és bemutatása
- V7P és V-SUB bemutató
- Y7P és Y-SUB bemutató
- E8 és B4-SUB bemutató
- V8 és V-SUB bemutató

Második nap (március 8. csütörtök):
Az R1 és az ArrayCalc szoftverek ismertetése és oktatása. A D80 végerősítő ismertetése és oktatása. Erre a képzési napra a résztvevőknek szükséges laptopot hozniuk magukkal, melyen telepítve vannak az R1 és ArrayCalc programok!  

Harmadik nap (március 9. péntek):
A „V” széria riggelése és bemutatása, ArrayProcessing program alkalmazása. Ez az oktatási nap szorosan kapcsolódik a második naphoz, mert az előző napon tanult dolgokat gyakorlatban tesztelhetik a résztvevők, így regisztrálni is együttesen lehet a két napra. Erre az oktatásra laptopot szintén hozniuk kell a résztvevőknek, melyen az R1 és ArrayCalc programok telepítve vannak.

Időpont: 2017. március 7-9.
Cím: Dürer Rendezvényterem (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

A képzés mindhárom napon 10:00 órakor kezdődik, március 7-én előreláthatólag 14:00 óráig, március 8-án előreláthatólag 18:00 óráig, március 9-én előreláthatólag 17:00 óráig tart majd. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A REGISZTRÁCIÓ AZ ELÉRT MAXIMÁLIS LÉTSZÁM MIATT LEZÁRULT!

Minden érdeklődőt várunk!

Amennyiben kérdése van, kérjük, írjon nekünk az istvan.bogar@intertongroup.com e-mail címre.


2018. március 3. 19:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA