MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CX 350BT és CX 150BT bluetooth fülhallgatók a mindennapokra

Felgyorsult világban élünk, a Sennheiser CX 350BT és CX 150BT fülhallgatójával azonban könnyen lépést tarthatsz. Az audio specialista a januárban megrendezett 2020-as CES kiállításon bemutatta az utcai zenehallgatáshoz tervezett, új vezeték nélküli fülhallgatóit. A kiváló Sennheiser hangzást és hosszú, 10-órányi akku-élettartamot kínáló, hordozható konstrukcióval rendelkező CX 350BT és CX 150BTbárhová elkíséri felhasználóját. A CX 350BT ráadásul egy hangasszisztens funkciógomb segítségével a Siri vagy Google Assistant virtuális asszisztenshez is gyors hozzáférést biztosít.

A Sennheiser vezeték nélküli választékának legújabb fülhallgatói a következőkkel segítik az élvezetes zenehallgatást. A kiváló hangzásélményt biztosító SBC és AAC audio kodekek támogatása, ezenfelül a CX 350BT esetében az AptX™ és AptX™ Low Latency technológia támogatása. Kompatibilis eszközökön az AptX™ Low Latency segítségével a hang a képernyőn látható történéssel tökéletes szinkronban marad – különösen mozifilmek és videojátékok esetében ideális tulajdonság. A CX 350BT és CX 150BT fülhallgató a Bluetooth 5.0 támogatásnak köszönhetően gyors és megbízható kapcsolatot biztosít, továbbá – mivel több eszköz párosítását is támogatja – egyszerre két eszközhöz is csatlakoztatható.

CX 150 BT Black és CX 150 BT White

A 10-órányi akku-élettartamnak, valamint a gyors és kényelmes USB-C töltésnek köszönhetően a CX 350BT és CX 150BT segít lépést tartani felgyorsult világunkkal. Az elegáns, kompakt konstrukciót a kényelem és tartósság jegyében tervezték. A négy különböző méretben mellékelt füladapter tökéletes és biztos illeszkedésről, valamint útközben is kiváló zajcsillapításról gondoskodik. Mindkét modell kapható lesz fekete és fehér színváltozatban is.

CX 350 BT Black és CX 350 BT White

„Vezeték nélküli fülhallgató-választékunk új, kedvező árú modelljeivel a mindennapi zenehallgatás is jobb hangminőség mellett élvezhető.  Ehhez a legújabb vezeték nélküli technológia által biztosított mozgásszabadság, könnyű hordozhatóság és megbízható minőség társul. Az új CX350BT és CX 150BT megjelenésével nincs többé kifogás arra, hogy miért ne élvezz jobb hangminőséget a mindennapok során” – magyarázta Jermo Köhnke, a Sennheiser termékmenedzsere.

A fülhallgató intuitív távszabályzójával könnyen kezelhetők a telefonhívások és a zenelejátszás. A CX 350BT továbbá egy hangasszisztens funkciógombbal is rendelkezik, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Siri vagy Google Assistant virtuális asszisztenshez, valamint további intelligens funkciókhoz is. A felhasználók a Sennheiser Smart Control alkalmazásán keresztül a hangzást saját ízlésükhöz igazíthatják. Az alkalmazás ezenfelül firmware-frissítéseket, valamint egy podcast üzemmódot is kínál, amely javítja a beszédalapú hanganyagok érthetőségét.

CX 150BT fekete színben 22900 Ft-ért (ajánlott fogyasztói ár) már jelenleg is kapható. Februártól a fülhallgató fehér színben is elérhető lesz. A CX 350BT fülhallgató szintén februártól lesz kapható, fekete és fehér színváltozatban.

Kapcsolódó termékek


2020. január 28. 05:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA