MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CSAK JÁTSSZ – YAMAHA SONOGENIC SHS-300

Amikor egy új keytar választásán gondolkozik egy kezdő vagy haladó zenész, a Sonogenic SHS-300-nál nehezen találhat jobbat, hiszen minden eddiginél több lehetőséget és szabadságot biztosít. Stílusos, kompakt és csak be kell kapcsolni, a Sonogenic SHS-300 ötvözi a könnyű használatot, valamint az innovatív és már bizonyított Yamaha keyboard technológiát.

AZONNAL HALLHATÓ EREDMÉNYEK
Ha kipróbálja az SHS-300 modellt, nehéz lesz letenni. Ennek egyik oka a különösen innovatív és intuitív JAM funkció. A funkció segítségével együtt játszhat kedvenc dalaival, amelyet a “Chord Tracker” alkalmazás tesz lehetővé. Az ingyenes alkalmazással zenei kíséretet játszhat az okoseszközére mentett dalokkal. A “Chord Tracker” automatikusan elemzi az akkord információit és tökéletesen illeszti azokhoz a harmóniákhoz, melyeket éppen megszólaltat. Vagyis teljesen mindegy melyik billentyűket nyomja le, a „Chord Tracker” a megfelelő hangokat szólaltatja meg. Ez nem csak azt eredményezi, hogy nagyszerű hangzást tud elérni, hanem segít könnyen megtanulni a játszani kívánt dalokat is.

TALÁLD MEG A HANGOD
A még több kísérletezéshez és zenei sokszínűséghez az SHS-300 12 hangszínt tud megszólaltatni. Csak válassza ki a hangszínt és készítse el egyedi stílusát. Az erőteljes beépített hangszórók és az integrált fejhallgató csatlakozó lenyűgöző hangzást nyújtanak, bármilyen dalból a legjobbat hozzák ki.  Továbbá az USB- MIDI csatlakozókkal USB kábelen keresztül lehetősége nyílik könnyen kapcsolatot létesíteni bármilyen okoseszközzel, számítógéppel és ezáltal az SHS-300-at MIDI billentyűként is használhatja.

BÁRHOVÁ VIHETI
A keskeny, kompakt kivitelezésnek köszönhetően az SHS-300 modellt bárhová magával viheti gyakorlás vagy fellépés céljából. Felállítva vagy lefektetve is játszhat a hangszeren, a 37 kiváló minőségű, dinamikus billentyűzet képes optimális előadást és játékot biztosítani.  Az SHS-300 négy AA-méretű elemről is vagy USB adapterről* is működtethető. 

KICSI, EGYSZERŰ DESIGN
Az SHS-300 könnyű és kompakt kivitelezésének köszönhetően akár álló, akár ülő helyzetben is könnyű kezelni.  A 37 kiváló minőségű, dinamikus mini billentyűzet maximális játékérzetet nyújt, míg az USB-MIDI lehetővé teszi, hogy okos eszközét és számítógépét USB kábellel csatlakoztassa és midi billentyűzetként használható.  Kiváló minőségű beépített hangszórókkal. Plug and play, vagy csak kezd el játszani – a Sonogenic  SHS-300 USB-ről adapterről* vagy elemekről is üzemeltethető.

A Yamaha SHS-300 tervezett megjelenése minden Yamaha kereskedőnél 2019 novembertől várható. További információt az europe.yamaha.com oldalról vagy a helyi Yamaha kereskedőjétől kaphat.

2019. október 8. 12:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA