MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Crossfade M-100 Master

A Crossfade M-100 Master a Crossfade M-100 fejhallgató evolúciójának legújabb tagja, amely egyben a V-MODA legelismertebb és legkelendőbb terméke. Népszerű elődjének sikerére alapozva a Crossfade M-100 Master kényelem, hangzás és tartósság terén még magasabbra helyezi a mércét. 

A japán CCAW tekercsekkel gyártott 50mm-es Dual-Diaphragm sugárzóival a Crossfade M-100 Master jellegzetesen kifinomult hangja az izgalmas basszusokat és páratlan tisztaságot ötvözi egy lebilincselő 3D-s hangzásban, így nem csoda, hogy megkapta a Japan Audio Society (JAS) által hitelesített Hi-Res Audio tanúsítványt. 

A Crossfade M-100 Master jól bírja az utazás igénybevételét, a fejhez tökéletesen illeszkedő SteelFlex fejpánt rendkívül tartós, a szabadalmaztatott CliqFold konstrukciónak köszönhetően pedig egyszerűen behajtható a kisméretű Exoskeleton tokba, amely védi a fejhallgatót és karabinerrel rögzíthető hátizsákhoz vagy más csomaghoz az utazás közben.

A nagyméretű, memóriaszivacs-fülpárnák a hosszú zenehallgatáshoz is megfelelő kényelmet biztosítanak, tehermentesítik a fejpánt nyomását, a felhasználó füleit és közben természetesen izolálják a külső zajokat. A fejpánton jól szellőző, 100% PU vegánbőr-borítás található, amely ellenáll az izzadságnak, ezért a hosszú és energikus testmozgásokhoz is alkalmassá teszi a Crossfade M-100 Master-t.

Legyen szó a legmélyebb basszusokról vagy legélesebb magas hangokról, a Crossfade M-100 Master felépítése minden zenei műfajhoz kiegyenlített és kiváló hangminőséget garantál. A hangsugárzó újratervezett termopolimer borítása a rendkívül széles hangtartomány megszólaltatásához szükséges szerkezeti stabilitásban is szerepet játszik, csökkentve a hangsugárzó igénybevételét és növelve ezáltal a megbízható működést.

A Crossfade M-100 Master a klasszikus Matte Black színben kapható, egygombos ARAMID szöveterősítésű SpeakEasy kábellel, profi beépített mikrofonnal a kristálytiszta telefonbeszélgetésekhez, és egy meghosszabbított SharePlay audiokábellel.


2019. július 10. 13:14

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA