MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cort elektromos gitárújdonságok 2020-ban

A 2020-as NAMM Show-n igen sok Cort újdonság került bemutatásra, elsőként szemezgessünk most az elektromos gitárok közül. Természetesen a koronavírus ezek itthoni bemutatására is hatással van, így a várható hazai beérkezésük ezeknek a hangszereknek március végéről április végére csúszott, de szerencsére ez nem változtat azon a tényen, hogy idén is igen jó hangszereket tett le a Cort az asztalra és folytatják azt a tendenciát, hogy most már nem csak a középkategóriában, hanem a felső-közép kategóriában is felveszik a versenyt a többi gyártóval. Ár-érték arányban pedig továbbra is az egyik legjobbak a hazai piacon.

Lássuk, idén mit tartogat számunkra a Cort:

Cort X700 Duality (ÚJ SZÍNBEN):

Az X-széria legújabb zászlóshajója, az X700 Duality most már Antique Vintage Burst színben is kapható lesz, ahogy a képen látható. A hangszer továbbra is a legjobb minőségű fából, Seymour Duncan pickupokkal, és többszörös minőségellenőrzéssel készül, melyet bármelyik stílusban jól ki tudsz használni.

Az X700 Duality csak JÚLIUSTÓL lesz kapható! További információt ITT tudhatsz meg róla.


Cort KX500 Etched:

Azoknak a modern gitárosoknak, akik nem csak a legjobb alapanyagokat, hanem az esztétikai élményt is fontosnak tartják, bemutatásra került a KX500 Etched modell, melyet a nemrég megjelent KX508MS és a KX500MX inspirált, de ez most nem 8, vagy 7, hanem a már megszokott 6-húros verzióban készült, Fishman Fluence hangszedőkkel. A hangszer különlegessége, hogy a mahagóni testre egy különleges kőrisfa (ash burl) borítás került, mely egyedi, 3-dimenziós mintázatot ad a gitárnak a látható és tapintható fa erezet miatt.

További információt ITT tudhatsz meg róla.


Cort KX300 Etched:

A KX300-as széria is megkapta az Etched-dizájnt 2020-ra, mely szintén egy mahagóni alapon egy 15 mm-es kőrisfa borítással rendelkezik. Ez a széria színben passzoló EMG® RetroActive Super 77 hangszedő szettet kapott, metálosok előnyben! Matt fekete és piros árnyalattal is meg tudod szerezni.

További információt ITT tudhatsz meg róla.


CR250 (ÚJ SZÍNEKBEN):

A CR250-széria is kapott két új színt, melynél megmaradt a vintage kinézet, de azért a kort is követi. Igazi rock gitár, ClassicRocker-II hangszedőkkel szerelve, mahagóni testtel.

További információt ITT tudhatsz meg róla.


CR200 (ÚJ SZÍNBEN):

A CR(Classic Rock)-széria teli színes verziója is kapott egy új színt, Flip Blue fantázianévvel, mely a fény beesési szögének megfelelően változtatja a színét, mint egy kaméleon. Single-cutaway mahagóni test, ClassicRocker-II hangszedők.

További információt ITT tudhatsz meg.


G250FR Superstrat:

Az új G250FR-t 2 db dual-rail single-type humbuckerrel és egy klasszikus Powersound humbuckerrel szerelték, emellett Double-Locking II Tremolo-t is kapott, mellyel a harmonic squeal a sztratoszféráig, a dive bomb pedig a pokol mélyéig fog törni. Hársfa test, köris nyak és fogólap, 400 mm rádiusszal.

További információt ITT tudhatsz meg.


2020. április 1. 12:53

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA