MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Clavinova CSP - Saját zeném. Saját zongorám. Ahogyan szeretem.

Mindig is arról álmodozott, hogy kedvenc dalait képes megtanulni és eljátszani. A Clavinova CSP sorozattal ez most megvalósulhat. Miután az okoseszközének zenekönyvtárába másolta a dalokat, a Clavinova CSP akkord táblázatot és zongora kottát készít belőlük, és az intuitív Stream Lights megmutatja, hogy melyik billentyűk leütésével tudja lejátszani a dalt. A technológia még sohasem hozta ennyire közel az álmát. 

Főbb tulajdonságok:

Intuitív egyszerűsítés
Élvezze az egyszerű, intuitív használatot okoseszközéről a “Smart Pianist” speciális alkalmazással. A zongorázás most már egyszerű!
A Clavinova CSP segít megmutatni, hogy mennyire könnyen lehet zongorázni és élvezni a zenélést. A külön Clavinova Smart Pianist alkalmazás elemzi a játszani kívánt zenét és elkészíti a zongorakíséret kottaképét. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi Stream Lights fényeket!
1. lépés: Válasszon egy dalt, bármilyen dalt... Válasszon egy dalt az audió / dalkönyvtárából.
2. lépés: Audióból kottaTöltse a dalt a Smart Pianist alkalmazásba, az “Audio to Score” funkció elemzi az akkordokat és azonnal elkészíti a kottaképet.
3. lépés: Stream Lights. Most már kezdheti is! Engedje, hogy a Stream Light segítse az ujjait a dalok tanulásában.

Készen a zongorázásra
Amikor már annyira felkészült, hogy szeretné kipróbálni magát szólóban, a Clavinova CSP beépített dalaira azonnal játszhat, vagy további dalokat vásárolhat a Yamaha MusicSoft (www.yamahamusicsoft.com) oldalról. Kezdőknek különösen sokat tud segíteni a Stream Lights rendszer.
https://www.yamahamusicsoft.com

Szóló, zenekar, szimfonikus zenekar és még sok más!
A Clavinova CSP páratlan zenei kifejezés megszólaltatására ad lehetőséget, rengeteg hangszínnel, letisztul formában. Zongorázhat rock vagy jazz zenekarokkal, akár bossa nova zenekarnak is lehet vendégzenésze, csak válassza ki a megfelelő stílust.
Esetleg szeretne énekelni is? A Clavinova CSP mikrofon bemenetet is tartalmaz, sőt, énekéhez harmóniákat is képes hozzáadni.

A Smart Pianist alkalmazással bárki azonnal élvezheti a zongorázás örömét, a speciális okoseszköz alkalmazás számos zenével kapcsolatos funkcióval látja el a csatlakoztatott Clavinova CSP modelleket.

Játssza kedvenc dalait azonnal az „Audio To Score” funkcióval
A Smart Pianist alkalmazás "Audio To Score” funkciója okoseszközén található dalokhoz kottát készít, így azonnal játszhatja kedvenc dalait.

Énekelhet a beépített kísérőautómatikára
Élvezze a háttérzenészek dinamikus kíséretét, még akkor is ha egyedül játszik. A kíséret a zenei stílusok széles skáláját vonultatja fel és tökéletesen illeszkedik zongorázásához. Mikrofont csatlakoztatva énekelhet és a harmony funkcióval automatikus kórus kísérettel gazdagíthatja előadását, még akkor is ha egyedül énekel.

Koncertzongora egyetlen érintésre
A Clavinova CSP sorozat zongora hangszínei a Yamaha csúcskategóriás CFX és a méltán híres Bösendorfer koncertzongorából készültek.   Ezek a szuper hangszerek képesek visszaadni azt, hogy a hang másként zeng különböző helyeken, például koncertteremben, székesegyházban vagy kisebb szobában, és még az is hallható, hogy a zongora fedele nyitva vagy zárva van. A mechanika lehetővé teszi a gyors játékot, a Clavinova CSP modelleken egy igazi koncertzongorához hasonló a játékérzet. 

Kiváló mechanika
A zongoristák a Clavinova CSP sorozatban található mechanikát már régóta dícsérik, olyan játékérzetet biztosít, mely teljesen képes feledtetni azt, hogy nem akusztikus, hanem digitális zongorán játszik. Alkalmazva a zongorák kalapácsmechanikás rendszerét és rugómentes mechanikáját, a CSP-150 modellben található GH3X működése pontosan reprodukálja az akusztikus zongora mechanikáját: a mélyebb hangoknál nehezebb, a magasabb hangoknál könnyebb a billentyűk járása. A Yamaha CSP-170 Natural Wood X (NWX) billentyűzetének anyagát speciálisan hangszerkészítés céljából válogatták és szárították ki.

Igazi zongora hangszín
Két világklasszis zongora egy hangszerben: Az erőteljes Yamaha koncertzongora, a CFX és a Bösendorfer Imperial összetéveszthetetlen hangját egyetlen gombnyomással életre keltheti. Továbbá, a CSP-150 és a CSP-170 modellek tartalmaznak egy pianínó hangszínt is.

A változatosság az élet fűszere.
A Clavinova CSP sorozat több száz kiváló minőségű hangszer hangját tartalmazza, többek között a "Natural!", a "Sweet!" és a "Cool!" hangszínek is. A speciális mintavételezett hangszínek a hangszerek hangját egészítik ki. A Yamaha Super Articulation hangszínek (SA) az igazi hangszerek játékára jellemző apró jellegzetességeket is tartalmazzák, így olyan, mintha egy virtuóz játszana hangszerén és nem egy zongora billentyűzetétől szólalnának meg a hangok.

Amikor nem csak zongorázni szeretne
A Clavinova CSP egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy akkordlefogással rendkívül sokféle és egyben különböző stílusban valós időben is kísérheti játékát. A stíluskíséretekkel különféle zenei stílusokban virtuális zenészekkel kísérheti játékát. Akkordok lefogásával adhatja meg a kíséret harmóniáját, dinamikáját, a kíséret hangszerelése kisebb jazz zenekaroktól teljes szimfonikus zenekarokig terjedhet.

Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) gazdag és fényes hangzás
A zongorában a hang a hangszer belsejében rezeg, és itt épül fel a gazdag, szép zengés, melyből kialakul a hallgató számára is jellegzetes hang. Ezt a jelenséget állítja elő tökéletesen a Clavinova modellekben is megtalálható Yamaha Virtuális Rezonancia Modellezés technológia (VRM). Zongoratest rezonancia, éppen olyan, mint egy akusztikus zongoránál.
A Clavinova akusztikus rendszere képes visszaadni a zongora rezgésének élményét, éppen úgy, mint egy akusztikus zongora esetében tapasztalhatjuk.

Énekeljen tökéletes harmóniában... saját magával!
Clavinova hangszerben tárolt vagy a YamahaMusicsoft.com-ról lementett dalokra énekelhet.  A Smart Pianist alkalamzásban megjelenik dalszöveg és a szavak színének változásával jelzi azt, hogy mikor kell énekelni.
Csatlakoztasson egy mikrofont a hangszerhez és máris kísérheti énekét.  A Vocal Harmony fejlett harmóniákkal képes gazdagítani énekét, sőt még az esetleges hangmagasság hibákat is kijavítja!

Még a fejhallgató is képes visszaadni a különleges élményt.
A binauráis mintavételezési technológiának köszönhetően különösen realisztikus zongorázás játékérzetét tapasztalhatjuk még fejhallgatóval is. A technológia segítségével a CFX hangmintáit speciális mikrofonokkal rögzítették, a mintákon olyan apró kis részletek is kihallhatóak, melyet az emberi fül már alig érzékel. Az eredmény annyira természetes, hogy rövid időn belül akár bele is feledkezhet, hogy fejhallgatón keresztül hallja a hangszert.


2017. november 13. 15:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA