MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Csemer Bogi interjú Bécsből (Interton Group exkluzív)

Hogy vagy?
Először és mindenekfelett nagyon boldog vagyok! Az, hogy továbbjutottunk, azt jelenti, hogy sikerült eljuttatnunk a közönséghez az üzenetet, működött a dal, Európa megérezte, amit közvetíteni szerettünk volna. Lassan elkezdünk majd próbálni a szombati döntőre, úgyhogy természetesen, hogy az izgalom is újra növekszik az egész csapatban. Két lazább nap után most jön a véghajrá, ahol szeretnénk legalább olyan jól, vagy jobban elénekelni a dalt, mint a keddi elődöntőben.

Hogy készülsz?

Igyekszem lélekben nagyon egyben maradni. Amellett hogy sokat próbálunk, beszélgetünk a zenésztársaimmal, nagy hangsúlyt fektetek a lelki és szellemi felkészülésre is, hogy igazán fókuszált maradjak a döntőre is.

Van benned drukk?

Természetes hogy van, hiszen ez nagy megmérettetés. De nem az a fajta, ami lebénítja az embert. Nem félek, de izgatott vagyok. Miközben van bennem egy nagy adag nyugalom is, mert tudom, hogy nincs mit veszítetnünk. Szép és értékes produkciót hoztunk Bécsbe, mindent elkövetünk, hogy méltón képviseljük az országot!

Változtathatsz még az animált háttéren?

Az elődöntő és a döntő között már csak magunkban tudunk változásokat generálni. A showba már nem engednek belenyúlni, de nem is tenném! Nagyon sokat dolgozott rajta a csapatunk, hogy az és úgy legyen mögöttem, ahogy most van, és ezzel én elégedett vagyok.

Mit tudsz többi versenyzőről, a többi dalról?

Egyre többüket ismerem meg személyesen, és vannak páran, akik emberként is közel kerültek hozzám. Az én elődöntőmből a belga fiú, az albán és az örmény lány nagyon kedves nekem, velük kölcsönösen szorítottunk egymásért.

Mekkora a kinti stábod?

Elég nagy csapattal érkeztünk Bécsbe, a próbák idején itt volt velünk Koós György rendező, Tihanyi Ákos és Pócsik Henrietta koreográfusok, Rajcsányi Balázs a grafika megálmodója is. Mostanra a szűk stábom maradt, a menedzserem, és a kiadóm PR vezetője, na meg persze az MTVA munkatársai, Püspök Szilvia és Mudry Simon, akik rutinos Euróvíziósok, így rengeteget tudnak nekünk segíteni.

Nyári koncertprogram?

Szinte haza se érek, és már indul is a nagyüzem. Nyáron újra lesz A38 koncert, ott leszek a VOLT fesztiválon, koncertezem Szlovákiában, és idehaza is. Ősszel pedig európai klubturnéra indulok, többek között Spanyolországban is lesz koncertem.

Nyaralásra marad idő?

Remélem, hogy egy két napot el tudok majd lopni, hogy a családommal lehessek, és kicsit pihenni tudjak. De az én szakmámban a nyár nem a pihenésről szól.

Boggie az INTERTON Group által forgalmazott QSC magyarországi endorsere és ebben a minőségében lépett fel a nemrég lezajlott QSC Road Show 2015 több hazai állomásán is!

Forrás: http://www.intertongroup.com/index.php/hirek/interton-group-exkluziv-csemer-bogi-interju-becsbol

2015. május 22. 14:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA