MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Klotz gitárkábelek az Elimex kínálatában

A Klotz szinte áttekinthetetlenül széles kábelválasztékából komoly szelet jutott a készre szerelt gitárkábeleknek. A különböző minőségű vezetékek és az alkalmazott jack csatlakozók kivitele számos variációs lehetőséget biztosít. Az árkülönbségek ugyan tükrözik a minőségbeli eltéréseket, de senki ne gondolja, hogy az olcsó kábel rosszul szólna, inkább a tartósság terén várható előny a drágábbak javára. A kábelek hangzása egyébként is hitviták alapjául szolgáló, nehezen definiálható paraméter, a jackdugó milyensége és az árnyékolás hatásossága a vásárlás során nagyobb súllyal esik latba.

Az árlista alján a Greyhound sorozat szerepel szövött réz árnyékolású, 6,1 mm átmérőjű PVC szigetelésű, a legegyszerűbb fémházas jackkel szerelt kábelével.

A KIK vezetékes, gumiházas jack végű kábelek széles méret és színválasztékkal rendelkeznek. Szintén KIK kábelt alkalmaz az aranyozott Amphenol csatlakozóval szerelt fekete gitárzsinór.

A Vintage 59-er típus a legegyszerűbb jacket kapta, a kábel viszont a múltat idéző „vasalózsinór” kivitelű.

A Klotz kínálatában is találni signature kábelt, a Joe Bonamassa nevével fémjelzett sorozatot a kiváló hangzás, a T. M. Stevens FunkMaster kábelt az összetéveszthetetlen színű jack dugó, Matthias Jabs RockMasterét pedig szigorú elvárások jellemzik.
A Pro Artist kábelek a legkorszerűbb műanyagból készülnek a maximális hajlékonyság érdekében, mechanikai és elektromos stabilitásukat hosszú évekig megőrzik.

A Neutrik csatlakozóval szerelt változatok drágább voltát az alkalmazott elnyűhetetlen jack dugók indokolják. Az LA-Grange gitárkábel kiváló árnyékolásával elévülhetetlen érdemeket szerzett a strapabíró képesség terén.

A készen kapható gitárkábelek csúcsát jelenleg az alacsony zajú Titanium kábel Neutrik Silent csatlakozóval szerelt változata jelenti, a több hangszert váltogató zenészek legnagyobb megelégedésére.

Klotz gitárkábelek az Elimex kínálatában

2015. május 15. 09:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA