MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems - különleges igényekhez igazítva...

Zenei környezetben bizony nem ritkaság az, hogy egy-egy helyzetben speciális eszközök szükségesek a kívánt eredmények eléréséhez. Mostani bemutatónk alkalmával két kiváló példát is felmutatunk erre. Az első egy fejhallgató erősítő, melyet kimondottan vezetékes fülmonitorokhoz fejlesztettek, a második pedig egy lemezjátszó előerősítő és equalizer

LD Systems HPA 1 - fejhallgató erősítő vezetékes fülmonitorokhoz

A sokoldalú fejhallgató erősítő, amely nagyteljesítményű kimenettel rendelkezik, színpadon, stúdióban és otthoni felvételeknél használható vezetékes fülmonitorokhoz. A kisméretű készülék strapabíró, ergonomikus, puha felületű műanyag házat kapott, praktikus övcsattal is felszerelték.
A jobb/bal bemenetként szolgáló reteszelhető XLR csatlakozókon kívül szimmetrikus, 3,5 mm-es sztereó jack Aux bemenettel is ellátták, amelyet párhuzamosan lehet használni taktjel, vagy playback céljára.

A biztonságos használat érdekében védve van a túlságosan nagy bemenő jelek ellen, valamint szabványos hálózati adapter csatlakozót is kapott.
3,5 mm-es sztereó jack aljzatba kell a fejhallgatót csatlakoztatni. A hangerőt és a balanszot kényelmes fogású gombokkal állíthatjuk, egy külön nyomógombbal összegzett monó, vagy sztereó hangzás között válthatunk. Teljes értékű limiter került beépítésre a torzításmentes hangvisszaadás érdekében és a gerjedés elkerülésére.
Az LD Systems HPA 1 kétszínű LED-et kapott, amely a limiter működését és az elemállapotot egyaránt képes jelezni. A fejhallgató erősítő 165 grammjával könnyűsúlyúnak számít, jó minőségű 9 V-os elemmel 12 órán át képes működni.

LD Systems PPA 2 - lemezjátszó előerősítő és equalizer

A kisméretű analóg lemezjátszó előerősítő, amely a hagyományos lemezjátszók rendkívül kicsi kimeneti jelét a RIAA szabványnak megfelelően alakítja. Lehetővé teszi, hogy olyan készülékhez kapcsoljuk, amely nem rendelkezik lemezjátszó bemenettel: például keverőhöz, PA végerősítőhöz és hangkártyához.

A lemezjátszó bemenet, akárcsak a kimenet RCA csatlakozókat kapott, ezen kívül csavaros földelő terminállal is rendelkezik, valamint 6,3 mm-es sztereó jack aljzattal fejhallgató csatlakoztatására.

Az előerősítő teljes harmonikus torzítása 0,05% alatt van, a csatornaáthallás -75 dB.
Az LD Systems PPA 2 12 voltos hálózati adapterrel működik, fényes LED jelzi a tápfeszültséget a masszív fém készülékház tetején.

Bővebb információ: http://elimex.hu/

2015. április 24. 15:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA