MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems Stinger hangfal

A Stinger MIX 6 A G2 aktív hangfal beépített keverőjével, kompakt méretével és csekély súlyával ideális választás kisebb PA rendszerhez és személyes monitor rendszerhez egyaránt. 6,5”-os hangszóróval, 1”-os magassugárzóval, 80 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvencia átvitellel, 80°x70°-os sugárzási szöggel rendelkezik, élvezetes, tiszta és ütős hangzást produkál.

A beépített keverő egy sztereó és három mikrofoncsatornát kezel, melyekhez magas/mély hangszínszabályzó, kapcsolható Hi-Z bemenet és fantomtáp, valamint egy 24-bites digitális effektprocesszor tartozik. Hangforrások széleskörű csatlakoztatására van mód, úgymint MP3 és CD lejátszó, iPod, hangszer és kondenzátor mikrofon.

A kimeneti szekcióban háromsávos master EQ található az általános hangkép kialakítására és a gerjedés visszaszorítására, ezenkívül 4 szegmenses LED kivezérlés jelző, RCA kimenet felvételhez és egy szabályozható monitor kimenet is helyet kapott.

A Stinger MIX 6 A G2 2x140 wattos D-osztályú erősítővel rendelkezik és egy 6,3 mm-es jack kimenet szolgál kiegészítő passzív hangfal, például az LDMIX6G2 csatlakoztatására.

A hangfal alján és oldalán is található állványhüvely, így függőleges és vízszintes helyzetben is elhelyezhető, az utóbbinál a keverő is jól kézre esik. Egymagában, vagy a passzív változattal kiegészítve a Stinger MIX 6 A G2 kiváló hangzást és teljesítményt nyújt, mindezt könnyen szállítható kivitelben.

Az aktív és passzív változathoz kiegészítőként egyaránt kapható hordtáska, állványkészlet és állvány adapter.

http://www.elimex.hu/

2015. március 5. 10:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA