MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Földet rengető dal Lukács Petától

Elkészült Lukács Peta új zenekarának első dala. A csapathoz nemrég csatlakozott Bodóczy Zoltán Undos énekli a Makroszeizmikus földmozgás című számot, ami a 2015 végére várható lemezen is hallható lesz majd.

A 2013-ban megjelent és tavaly Fonogram díjjal jutalmazott War and Peace után ez év végére várható Lukács Peta vadonatúj lemeze. Míg a bemutatkozó anyag érdekessége épp az volt, hogy a gitáros–zeneszerző közel 15 éves munkásságát foglalta össze, addig az új album szerzeményei már kifejezetten a jelenlegi, énekesekkel kibővült a zenekarra íródnak. Peta tervei szerint több lesz a vokális dal, de természetesen a gitár-centrikus instrumentális tételek sem fognak hiányozni.

Szöveges videó formájában már most meghallgatható a Makroszeizmikus földmozgás, melynek zenéjét Peta, szövegét pedig Lombos Márton írta. A klip képanyaga a stúdióban lett rögzítve, így munka közben láthatjuk a zenekar tagjait (Lukács Peta – gitár, Geröly Matyi – dob, Horváth Sexy Gábor – basszusgitár, Varga Gergő – gitár, Bodóczy Zoltán Undos – ének, Pacziga Linda – ének).

Petát és zenekarát legközelebb január 29-én a Gozsdu Manó Klubban láthatja a közönség, az új dalt itt mutatja be először élőben a csapat. A bemelegítésről Pacziga Linda zenekara, a Lindám gondoskodik majd.

Peta facebook oldala: https://www.facebook.com/petalukacs
Információk a koncertről: https://www.facebook.com/events/691748140938240/

2015. január 15. 18:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA