MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

JBL Commercial Series

Az installációs Harman megoldások eddig is rendkívül széles skálája tovább bővült a JBL új Commercial Series megoldásaival. A rendkívül mutatós eszközök költséghatékony megoldást jelentenek éttermi, kisüzleti, konferenciaterem, kisebb templomi hangosításokhoz. A Commercial termékcsalád számos modellt foglal magába köztük keverőerősítőket, különálló erősítőket - melyek a szintén Harman csoportba tartozó Crown Audio által kifejlesztett forradalmi DriveCore technológiát hordozzák magukban - valamint keverőket és impozáns fali vezérlőpaneleket.

A JBL CSMA keverőerősítőket olyan helyekre tervezték ahol egyszerű, de mégis minőségi megoldás szükséges, komolyabb felépítésű A/V rendszer nélkül. 

Mindegyik modell tartalmazza a Crown Audio által szabadalmaztatott DriveCore IC chipet. A postai bélyeg méretű DriveCore chip egyesíti az erősítő meghajtó- és végerősítő fokozatát további funkciókkal kiegészülve, mely rendkívül radikális méret és súlycsökkenést is jelent.

A CSMA keverőerősítők 1U magasak és némely modell csak fél rack széles helyet foglal. Mindegyik eszköz használható 8 illetve 4 ohmos illesztéssel, illetve 70V és 100V vonalfeszültséggel is további külső transzformátor nélkül. A CSMA sorozat univerzális tápegységgel van ellátva mely AC feszültséget fogad 100-240V között 50/60Hz vonali frekvencián.

Az előlapon egymástól jól elkülönülő színnel megvilágított hangerőszabályzók találhatók, csatornánként egy, valamint kimenetenként egy szintén jól elkülönülő és megvilágított master hangerőszabályzó magas- és mély hangszín állítási lehetőséggel, melyek sötét környezetben is jól észrevehetők. A hátoldalon szimmetrikus mikrofon/vonal, aszimmetrikus RCA bemenetek, hangfalkimenetek, valamint RJ45 csatlakozók találhatók melyekhez a JBL CSR-V fali vezérlő panelei csatlakoztathatók. 

A JBL CSMA keverőerősítők a Harman Greenedge™ környezettudatos technológiáival készülnek, melyek megfelelnek az RoHS szabványoknak. A készülékek gyártása során újrahasznosított rezet, alumíniumot és acélt használnak fel, energiatakarékos porbevonó és más egyéb szintén környezetkímélő folyamatokkal ötvözve. A DriveCore technológia révén ezek a keverőerősítők a piac egyik leghatékonyabb és energiatakarékosabb eszközei.

A JBL Commercial Series az alábbi termékcsaládokat foglalja magában:
JBL CSMA DriveCore Keverő-Erősítők
JBL CSA DriveCore Erősítők és Kiegészítők
JBL CS Keverők
JBL CSM PA Keverők
JBL CSR Fali Vezérlők
JBL CSPM Utasító Mikrofonok
JBL CSS Hangszórók
JBL Control 10 Hangszórók
JBL 8100 Hangszórók
JBL Control 25T
JBL Control 65
AKG CGN321ST
AKG WMS40 Mini
AKG WMS45

A termékeknek a gyártó külön weboldalt is szentelt: www.jblcommercialproducts.com

A hazai forgalmazó weboldala: http://www.bertaudio.hu/

2015. január 6. 19:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA