MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Phantom füstgépek

Az igazi light show egyenletes eloszlású ködöt igényel. A Cameo Phantom H2 600 W kompakt ködgép tökéletesen megfelel erre a célra. Kis ködmennyiséget produkál, amely a működés folyamán egyenletesen oszlik el, így elkerülhetők a vastag felhők. A fényeffektek kifinomult kivitelezése a privát események technikusai, zenészek és DJ-k számára is hatékonyan megvalósítható ezzel a géppel, robusztus kivitele pedig a kölcsönző cégekben való alkalmazást is lehetővé teszi.

A Phantom F3 füstgép rövid reakcióidővel rendelkezik, amely garantálja a folyamatos készenlétet. A pumpa és a fűtőtekercs optimális összehangolása gyors füstkibocsátást eredményez. Ezt egy ügyes szoftverrel érik el, amely precízen vezérli a komponensek együttműködését. A fűtőelem és a pumpa finomhangolása biztosítja az egyenletes füstképzést minden fokozatban.

A Phantom F5 1500 W-os fűtőelemével és 509 m3/perc kimeneti teljesítményével nagyon egyenletes füstöt hoz létre a mindössze 4 perces felfűtési idő után. A füst körülbelül 7 méter távolságba jut el, ami azt jelenti, hogy a Cameo Phantom F5 közepes méretű színpadokon is alkalmazható. Tökéletes alapul szolgál a kifinomult és hangulatos light show-khoz.

Részletes ismertető és vásárlás: CL-PHANTOMH2CL-PHANTOMF3CL-PHANTOMF5


2019. november 22. 08:52

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA