MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Light – a fejlesztés nem áll meg

A Cameo Light fejlesztői csapata – úgy tűnik – egy perc pihenőt sem enged magának. Szinte havonta jelennek meg a színpadi világítástechnika piacán valami újdonsággal, az innováció és kreativitás terén szűnni nem akaró tettvággyal ontják magukból az érdekes, izgalmas, olykor hiánypótló termékeket. Az alábbi három készülék is a közelmúltban került bemutatásra.

A Cameo Hydrabeam 1000 RGBW kompakt méretű mozgófejes lámpa rendkívül gyors 540°-os vízszintes és 270°-os függőleges mozgással. Nagyteljesítményű 32 W-os Cree gyártmányú négyszínű LED-et építettek bele az élénk, egyenletes színkeverés, valamint a pengeéles fénysugarak érdekében, amelyek rendkívül jól fókuszáltak, 2,5°-os sugárzási szöget biztosítanak.
A lámpa ötféle DMX vezérlésre alkalmas, a hangvezérléshez beépített mikrofont kapott, teljesen automatikus működésre is képes. Önálló, master és slave üzemmóddal rendelkezik, valamint lágy fényerőcsökkentés és stroboszkóp funkció is megvalósítható vele. A négygombos színes kijelző a menüben való egyszerű navigálást és beállítást segíti.

A készülékház ABS műanyag és fém konstrukciója alacsonyzajú ventilátorral egészül ki, amely hűvös és csendes működést eredményez. Hárompólusú DMX csatlakozókat és IEC hálózati bemenetet találunk a készüléken. A Hydrabeam 1000 RGBW 100-240 V AC közötti hálózati feszültséggel üzemel, mindössze 65 W teljesítményt vesz fel.

5000 mW-os kimenő teljesítményével a D. Force 5000 RGB lshow lézer átványos grafikák vetítésére képes analóg modulációval és akár 16 millió színárnyalattal. A professzionális, diódás lézer készülék pengeéles 2 mm átmérőjű sugarakat vetít kevesebb mint 1 mrad elhajlással. 638 nanométeres diódát alkalmaz, amely jól látható, élénk vörös színt hoz létre. Nem szükséges szervizbe vinni a készüléket, mivel a felhasználó által könnyen hozzáférhető sugár szabályzó rendszer lehetővé teszi a gyors beállítást, amennyiben szükséges. A D. Force 5000 RGB diódás kialakítása megnövelt élettartamot és sokkal nagyobb hatásfokot biztosít a hőmérsékletfüggő DPSS lézer forrásokkal összehasonlítva.

A D. Force 5000 RGB nagysebességű 30 Kpps @ 8° ILDA scannert kapott 50°-os pásztázási szöggel, valamint 25-tűs D-sub csatlakozós ILDA interfészt a szoftveres vezérléshez.
A pormentes kétrétegű alumínium készülékházban az optikai elemek és a tápegység elkülönítve található, ez minimális karbantartást és tökéletes működést biztosít. A készülékbe Neutrik powerCON hálózati be/kimeneti csatlakozókat szereltek, valamint egy kulccsal működtethető kapcsolót, amellyel az illetéktelen hozzáférését lehet megakadályozni. A közönség biztonságát a D. Force 5000 RGB a Scan Fail rendszerrel védi, az opcionális adapter pedig a Pangolin lencsék használatát teszi lehetővé.

A Cameo W-DMX™ T1 a Wireless Solution elismert Black Box sorozatú adó-vevőinek tagja, amellyel DMX és RDM jeleket lehet küldeni és fogadni a 2,4 GHz-es frekvenciasávban. Professzionális felhasználásra készült, a turnék viszontagságait jól tűrő fém öntvény készülékházba a szabadalmaztatott W-DMX™ technológia került beépítésre. Ez magában foglalja az adaptív frekvencia ugrást, amellyel megelőzhető más vezeték nélküli hálózatokkal való interferencia, valamint a biztonságos adathiba-korrekciót, amely a DMX és RDM adatok sérülését akadályozza meg.

A Cameo W-DMX™ T1 3 és 5-pólusú Neutrik DMX be/kimenetekkel, a többféle tápfeszültséggel való működéshez automatikus kapcsolóüzemű tápegységgel, valamint 12 V-os tápláláshoz aranyozott Phoenix csatlakozóval rendelkezik. A G4S adó-vevő visszafelé kompatibilis a W-DMX™ G3 készülékekkel, lehetőség van mindkettőt használni ugyanazon a rendszeren. Jár hozzá egy 5 dBi egysávos antenna 500 m-es hatótávval, N-típusú antenna adapter és 19”-os rack beszerelő készlet.

www.elimex.hu


 

2018. szeptember 6. 19:39

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA