MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo EVOS® W7 robotlámpa

A kifejezetten természethű LED-es világítási- és effektlámpák sorában a professzionális WashBeam remek választás lehet. A melegfényű fehér LED látványos pasztell színkeverést biztosít, valamint csodás fehér fénnyel világítja meg az embereket és tárgyakat. A Cameo EVOS W7 WashBeam mozgófejes lámpa Single Pixel kontrollal és fényterelővel az aszimmetrikus fénysugarakhoz kifejezetten kölcsönző cégek számára lett kifejlesztve a professzionális vásárlók igényeinek kielégítésére. Az összesen 19 darab 40 W-os RGBW LED gazdag színeket és lélegzetelállító fényeffekteket produkál. Más készülékekhez viszonyítva a Cameo EVOS W7 színvisszaadási indexe magasabb. A melegfényű fehér chipet emberek és tárgyak megvilágítására használhatjuk akár természetes fehér fénnyel, akár pedig pasztell árnyalatú hangulatfénnyel. Ezt a sokoldalúságot egy színes LED és egy meleg fehér chip kombinációja eredményezi, amely különösen tisztán definiálható fehér tónusokat és Ra 90 feletti CRI értéket nyújt.

Minden LED különálló szabályzása révén (Single Pixel Control) a Cameo EVOS W7 WashBeam mozgófejes lámpa látványos pixel effekteket hoz létre. A 10500 lumen fényáram bármilyen eseményt meleg, erős fénnyel, élénk színekkel lát el 540°-os vízszintes és 270°-os függőleges mozgással. További lehetőségeket biztosít a 4,5°-tól 55°-ig terjedő zoom tartomány, amellyel erőteljes irányított fénysugár és nagy területet lefedő szórt fény valósítható meg. Az irányított fénysugarak aszimmetrikus alakúak is lehetnek a mellékelt fényterelő használatával.

Az élő közvetítések képei garantáltan vibrálás mentesek lesznek, mivel a WashBeam mozgófejes lámpa frissítési frekvenciája hat fokozatban állítható 800 Hz és 25 kHz között.
A szoftveres vezérlés hálózaton keresztül rugalmasan megoldható DMX, RDM Art-Net3, sACN, vagy KlingNet használatával. További készülékek 3 és 5 pólusú XLR aljzatokon keresztül köthetők a rendszerbe, a DMX üzemmód 16, 18, 23, 33, 43 és 97 csatornás verzióban szállítja a funkciók széles körét.

Az önálló működés és a hálózati tápfeszültség nélküli konfigurálás az Auto Program és Static üzemmódban az adatkerék és az elemről működő grafikus kijelző segítségével oldható meg. Az előre programozott színszűrők problémamentes használatot tesznek lehetővé hagyományos lámpákkal való vegyes alkalmazás esetén is.

A készülék fekete fémháza környezetbarát és nem éghető ABS, nejlon és polikarbonát műanyagból készült, hőmérsékletfüggő ventilátorok kaptak helyet benne, Neutrik TrueOne hálózati csatlakozóval ellátott 1 méteres kábelt szereltek rá.

Bővebb információ és vásárlás ITT!



 

2020. február 9. 16:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA