MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: A Tankcsapda és a Margaret Island is a fővárosban játszik

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

VIBE CHANGERS. 2023.06.27. KEDD.
Második évadát éli a Magyar Zene Háza Szabadtéri színpadán keddenként jelentkező Vibe Changers. A programot Budapest két legismertebb improvizációs csapatának, avagy a Random Trip és a Seven Seconds In The Future produkcióknak köszönhetjük. Június utolsó ilyen eseményén Sena (Irie Maffia), Eckü (Hősök) is bizonyítanak vendégként.
Start: 20:00.Helyszín: Magyar Zene Háza, Szabadtéri színpad.


BRENKA. 2023.06.28. SZERDA.
Dárda Blankát, Brenkát sokan a 2019-es X-Faktorban ismerhették meg, 2020 vége óta pedig saját dalokkal is meglepi közönségét. Zenekarával együtt többek között a tavaly áprilisban megjelent “Hogyan fogadjak szót?” albumáról játszik dalokat szerdán az A38 Hajón, ahol a 2020 óta aktív aZORKA is várja közönségét.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó


MATTEO BOCELLI. 2023.06.29. CSÜTÖRTÖK.
Szereted az olasz zenészeket? Akkor csütörtökön neked kedvez a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol a klasszikus és a pop közötti vékony határvonalon mozgó Matteo Bocelli szolgáltatja a talpalávalót. 
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


MARGARET ISLAND. 2023.06.29. CSÜTÖRTÖK.
Az érzések szabad megélését ünnepli csütörtökön Lábas Viki formációja, a Margaret Island.

„Van az úgy, hogy megőrül a szív - amikor mindent elveszít, vagy épp mikor a boldogságtól szakad meg! Gyere el a Budapest Parkba június 29-én, és add ki magadból a dühöt, csalódottságot, feszültséget, küldd el messzire azt, aki bántott, aztán engedd el - vagy épp kiabáld a levegőbe a boldogságodat!” – írják az esemény leírásában. Vikiék előtt 19 órás kezdettel Saya Noé melegíti be az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


THE PONTIAC. 2023.06.29. CSÜTÖRTÖK.
Új ízekkel fűszerezte harmadik nagylemezét a The Pontiac. Erről a korongról adnak át egy nagyobb szeletet az A38 Hajó teraszán, ahol 19:30-as kezdettel  a Third Planet produkció szórakoztatja a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó.


TANKCSAPDA. 2023.06.30. PÉNTEK.
Pénteken sor kerül az év legfontosabb Tanker-találkozójára, ahová igazi best of műsorral készül a több mint 30 éves Tankcsapda. Vendégként Diószegi Kiki és a Down For Whatever szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


ZSÉDA. 2023.07.01. SZOMBAT.
Nagyszabású koncerttel várja rajongóit a Margitsziget színpadánál Zséda. Érzéki, bensőséges, érzelemdús estjén több mint húsz éves pályafutása legnagyobb mérföldköveit állítja fókuszba. Hogy teljessé tegye a zenei kalandozást különleges hangszerelés, vendégek, tánc, és egyéb látványelemek emelik az este fényét. 
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


MICHELANGELO SCANDROGLIO. 2023.07.01. SZOMBAT.
Michelangelo Scandroglio olasz bőgős 2020-ban adta ki „In the Eyes of the Whale” című bemutatkozó lemezét, amivel hazáján kívül is nagy sikereket ért el.  Groove-os megközelítéssel építkező Sick.Boy nevű zenekarában olyanok bizonyítanak mellette, mint Rupert Cox zongorista, Lui Vinoza dobos, Luca Zennaro gitáros. Intenzív, bólogatós, friss lendületű koncertre számíthat az, aki szombaton ellátogat a Magyar Zene Házába.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Szabadtéri színpad.


KOWALSKY MEG A VEGA. 2023.07.01. SZOMBAT.
Fülbemászó pop-rock dallamokkal és könnyen érthető, elgondolkodtató dalszövegekkel építette fel 20 éves pályafutását a Kowalsky meg a Vega. A kerek születésnapot a Budapest Parkban ünneplik, ahol nagy slágereik mellett idén megjelent nagylemezük dalaiból is hoznak csemegéket. Vendégként a Sugarloaf melegíti be a partizó közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


ASKING ALEXANDRIA. 2023.07.02. VASÁRNAP.
Öt év után újra hazánkban, Budapesten játszik az Asking Alexandria. A metalcore csapat új lemezét szállítja le a Park színpadára. Előttük YONAKA, Halflives rázza fel az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


Az összeállítás június 19-én készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. június 27. 07:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA