MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BTM-1 Bluetooth hangszóró hangszerbemenettel

Streameld kedvenc dalod és játssz együtt vele... Ha szeretsz gitározni és zenét hallgatni, a Roland BTM-1 Bluetooth hangszóró Neked készült. Elsősorban egy kiváló minőségű, mobil hangrendszerről van szó kedvenc dalaid vezeték nélküli megszólaltatásához az okostelefonodról vagy tabletedről, de rendelkezik egy gitárbemenettel is, hogy együtt jammelhess kedvenc zenéiddel. A kompakt és praktikus BTM-1 mindig készen áll a bevetésre a napi stressz feloldásához egy kis gitározással. Stílusos megjelenésével ez a tetszetős hangszóró minden élettérbe jól illeszkedik. Ha valaha gitároztál és szeretnéd felfrissíteni tudásod, vagy jelenleg is játszol és szükséged van valami egyszerű megoldásra az otthoni gyakorláshoz, a sokoldalú BTM-1 tökéletes társ a mindennapokban.

Jammelés barátokkal és családtagokkal

A gitárbemenet mellett a BTM-1 AUX aljzatára más hangszer is csatlakoztatható, például szintetizátort vagy a Roland Aerophone sorozat egyik digitális fúvós hangszere. Ennek köszönhetően felhőtlenül zenélhetsz együtt barátokkal és családtagokkal, de az Aux bemenet használata nem zárja ki, hogy közben Bluetooth-on keresztül érkező zenéket is használj kíséretként.

Kiváló hangzás

Kis mérete ellenére a BTM-1 konstrukcióját és egyedi hangszóróit úgy optimalizálták, hogy tökéletes precizitással szólaljon meg. A Roland évtizedekre visszanyúló hangszerfejlesztéseinek eredményeként a BTM-1 organikus és jól kiegyenlített hangzást garantál a teljes hangtartományra zenehallgatáshoz és gitárjátékhoz egyaránt.

Letisztult, stílusos és játékra kész

A BTM-1 kis méretével, könnyű súlyával, elegáns vonalvezetésével, valamint fehér és arany színeivel jól illeszkedik a modern otthonok berendezési tárgyai közé. Mindig készen áll, ha gitározni szeretnél és fejhallgatóval is használható a csendes gyakorláshoz. Ráadásul kettős célú, hiszen prémium Bluetooth hangrendszerként is mindent tud a minőségi zenehallgatás frontján.

Természetes gitárhang és játékérzet

Ha kedvet érzel a gyakorláshoz vagy jammeléshez, csatlakoztasd egyszerűen a gitárt a BTM-1 megfelelő bemenetére és máris kezdődhet a játék. A bemenet természetes hangzást biztosít, az egyszerűen kezelhető szabályzókkal pedig gyorsan állítható be a tiszta vagy torzított gitárhang. Ráadásul egy visszhangeffekt is helyet kapott a benne, hogy jammelés közben a gitárjáték tökéletesen összeolvadjon a megszólaló zenével.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További részletekért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. november 24. 06:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA