MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BOSS GT-1000 ver. 3-as szoftverfrissítés

Új csúcsmodell erősítő-és effektprocesszor basszusgitárhoz

A BOSS GT-1000 ismét megújult ezzel a basszusgitárosok számára készült fejlesztéssel, amely új generációs hangminőségével és rendkívül rugalmas képességeivel a gitárosok még szélesebb körének igényeit képes lefedni.

A legfrissebb Version 3 update a basszusgitárt támogatja rengeteg beépített effekttel, beleértve a DD-500, MD-500 és RV-500 pedálokból átvett BOSS MDP effekteket, számos egyéb basszusra hangolt effektet, kifejező AIRD basszus preamp-okat és AIRD Output Select funkciókat.

Ez a hordozható, koncertekre felvértezett processzor számos új lehetőséget kínál, köztük az ultragyors patch váltást, Delay Carryover funkciót, XLR DI kimenetet, szerkesztést okostelefonnal Bluetooth-on keresztül, USB felvevő interfészt stb.

Az ingyenes ver. 3-as frissítés továbbá még egyszerűbbé teszi a GT-1000 új ‘Manual’ és ‘Pedalboard’ módjának használatát, még több lehetőséget kínálva a valós idejű effektvezérléshez.

További információ: https://www.boss.info/hu/products/gt-1000/ 

---------------------------

A BOSS GT-1000

Páratlan hangminőségével és zenei kifejezőerejével a GT-1000 egy új korszakot nyit az erősítő / effektprocesszorok világában. Ezzel a prémium minőségű készülékkel debütál az új AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) technológia a több évtizedre visszanyúló BOSS kutatások eredményeként, kiegészülve egy ultragyors DSP generátorral, 32 bit-es AD/DA átalakítással, 32 bit-es lebegő pontos processzálással és 96 kHz-es mintavételezési frekvenciával. A GT-1000 tovább halad a firmware fejlesztés útján, új erősítőkkel, effektekkel és basszustámogatással kiegészítve ezt a kiváló processzort, valamint egyéb funkciókkal is a felhasználók visszajelzései és kíváságai alapján.

A BOSS elismert Tube Logic technológiája alapján a GT-1000 kifinomult AIRD rendszere páratlan zenei sokszínűséget és rugalmasságot garantál. Az AIRD erősítők ugyanúgy élnek és lélegeznek, mint egy igazi csöves erősítő, olyan inspiráló játékérzetettel és széles dinamika tartománnyal, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt. A kifinomult AIRD Output Select funkció még messzebre mutat, mivel képes fenntartani a kiváló hangzást bármilyen összeállítással, beleértve az általános gitárerősítőket és teljes lejátszó rendszereket is.

Mindemellett a GT-1000 rengeteg csúcsminőségű BOSS effektet tárol a kívánt hangzás kialakításához, számos jelút opcióval rendelkezik és valós idejű vezérlés terén is rengeteg lehetőséget kínál. A praktikus Bluetooth® funkcióval vezeték nélkül csatlakoztathatunk egy mobilkészüléket hangszínek beállításához, vezérlés kijelölésekhez és patch-ek rendszerezéséhez a BOSS Tone Studio alkalmazás használatával. Kreatív lehetőségek óriási tárházával és modern megjelenésével a GT-1000 új magaslatokba emeli a zenei kifejezést minden gitáros számára.


2019. április 26. 06:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA