MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Boss Colelctors Club weboldal és Pedal Perks kampány

A Boss kispedálok megjelenésének 40 éves évfordulója alkalmából, indítottunk egy weboldalt, ami Boss Collectors Club névre hallgat.

A BOSS Collectors Club egy online közösség minden BOSS termékkel kapcsolatos hír és információ eléréséhez. Egy nagyon különleges ajánlattal indítjuk el ezt az oldalt a BOSS pedál rajongók számára. A Pedal Perks egy lojalitáson alapuló kampány. Ha csatlakozol a kampányhoz, ingyen juthatsz hozzá egy BOSS pedálhoz és számos limitált kiadású kiegészítőhöz. Sok mindent tervezünk a jövőben, de most olvasd el és tudd meg hogyan kezdheted felépíteni saját gyűjteményedet és hogyan juthatsz hozzá ingyenes cuccokhoz.

Az alábbiakban megnézhetsz egy kedvcsináló videót:

 

A nyeremények egyike egy limitált kiadású, színes bakelit lemez, melyen a három 1977-ben megjelent, első Boss pedál, az OD-1, az SP-1 és a PH-1 hangja hallható, nem akármilyen zenei környezetben. A felvételek a legendás londoni Air Stúdióban készültek, ahol egy rutinos öreg róka és kiváló gitáros, Toby Pitman játszotta fel a dalokat. Az alábbi videóban betekintést nyerhetsz a stúdiófelvételekbe.

A ‘PEDAL PERKS’ BEMUTATÁSA

A Pedal Perks egy lojalitáson alapuló kampány. Ha csatlakozol a kampányhoz, ingyen juthatsz hozzá egy BOSS pedálhoz és számos limitált kiadású kiegészítőhöz.

A Pedal Perks kampányhoz egyszerűen csatlakozhatsz. Vásárolj és regisztrálj egy BOSS pedált és ezért kapsz tőlünk valamit viszonzásul.

Egy pedál = 1 Euró támogatás a Music Without Borders (Zenészek határok nélkül) alapítványnak
Két pedál = Limitált kiadású DS-1 kitűző
Három pedál = Exkluzív audió demó, színes bakelitlemezen
Négy pedál = Választhatsz egy BOSS pedált ingyen

Részletek a Boss Collectors Club oldalon: https://www.bosscollectors.com/hu/


 

2017. november 28. 10:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA